Yildizyildiz94 Kızlar dün doktorum ferrum minik şişede kan ilacı verdi şimdi bu şişenin tamamını mı ictiniz günde bir iki damla mi nasıl içiliyor
Mesa3333 Yildizyildiz94 ferrum hausmann kullanıyorum minik minik şişelerde günde birini aç olarak içiyorum.yaklasik 1 yemek kaşığı kadar miktarı.ayni şeyi mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama
Cerkes6019 Yildizyildiz94 canım ben hamile degil len kullandım o ilacı şişenin tamamını içiyordum günlük diye biliyorum onlar hamilelikte nasıl olur bilmiyorum reçetesine bak ona göre kullan
Yildizyildiz94 Mesa3333 şişenin tamami içilir yazıyor bazıları da damla olarak yazmış internette kafam.karisti ferrum housman kutunun içinde birsuru şişeler.var minik
Mesa3333 Yildizyildiz94 hayır sadece kabızlığım arttı ve rengi afedersiniz koyulasti.o yan etkiyi gyno Ferro sanol yapmıştı bana doktor bu ilacı önerdi sonra
Yildizyildiz94 Siyah0606 midem çok yanıyor. Dedim.baska kan ilacı verdi buda inşallah agritmaz.midemi
Nuresalo633 Yildizyildiz94 ben tablet olanı kullanıyorum 33 haftalıgım 3.aydan beri kullanıyorum her gün 1 tane içiyorum niye verdi diye sorarsan kan değerlerim aşırı düşük diye
Seymoshh Yildizyildiz94 tamamı içiliyor yani bir şişe=1 hap gibi düşün ben çok kullandım ondan hap mideme dokunuyordu