On-Fr-Tu Sabahtan karnım yok. Öğlen hafif . Ama akşam karnım kocaman oluyor normal mi :) kahvaltıyı 1 gibi yapıyorum bebek Aç mı kalıyor acaba ? Ondan mı böyle
Semolinko On-Fr-Tu bende şurada bekleyin 14 haftalık olduk bizde sabah kalkıyorum asla hamile demezsin akşam yatiyorum davul gibi mübarek 😀😀
Bimiyendis On-Fr-Tu çook normal, bende de öyle oluyor. Sabah gören sen nasıl 7 aylıkson diyor akşam gören ee karnın da baya belirginleşmiş diyor 😅
Yazgulu62 Bence 1 gıbı yapılan kahvaltı saglıklı degıl bebegın besıne ıhtıyacı var bn sabah ayrı oglen ayrı aksam ayrı yıyorım ona ramen acıkıyorum oda acıkınca tekmelıyo ztn
On-Fr-Tu Yazgulu62 ben sabahtan çok bulantı yaşıyorum. Demir hapı ve imom beni mahfetti. Hele imom da balık yağı var midem bulandıkça afedersin balık kokusu geliyor içimden. Yiyemiyorum
bdenerigokce Yazgulu62 bence bebek aç değil, bize acıkma hissi geliyor sürekli🤷♀️ aç değilim yani ama canım bişiler yemek istiyor ne istediğini de bilmiyorum 🤷♀️ yoğurt salata veya meyve ile bastırmaya çalışıyorum Akşam yemeğinden sonra ağırlık oluyor
Minigiim-vebenn52 On-Fr-Tu doktorunuzdan değiştirmesini talep edin aynı şeyleri içeren başka hap verecektir