Tatlisanne Kızlar 27+3 haftalik olduk bebegimin birkaç gündür hareketleri azaldı ya daha önce gümbür gumburdu sağlık ocaginda kalp sesini duydum ya hareket ediyor ama birkaç gündür eskisi gibi değil neden olabilir aceba ya 😣
minnakannesi38 Tatlisanne O haftalar benimde öyleydi Canimm bende endiseleniyordm şuan 33 haftalığızz MaşşaLLah hic durmuyor hıçkırik felan geceleri unutmuyor 😍😂😂
gulsm77 Tatlisanne ya canım 27+4 bizde dediğin gibi 2-3 gün çok az hissettim bugün kendini belli etti neler yapıyor içerde anlayamadım hiç durmadı tüm gün 😂 hissedersin canım endişelenme ben de çok endişelenmiştim güzel düşünelim güzel olsun inşallah🌸🙈
Tatlisanne gulsm77 ay inşallah tatlım ya bir an önce sağ saglim sağlık bir şekilde doğsalar Rabbim onları korusun 🙏🦋👶
Feridegul Ilerleyen haftalarda gittikce azalıyor bu korkulacak birşey degil kimi bebek çok hareketli kimi az hareketli oluyor. Ve yerleri daraldikca hareketleri de daralıyor. Ve birşey daha çok yemek yediğiniz de hareketlerini daha az hissedersiniz. Ve birde tuvalet afedersiniz gaz yeteri kadar çıkmamış ve büyük tuvalet 2 gun den uzun süre yapılmamışsa bu da bebeğin hareketlerinde azalma hissetmenize sebep olur çünkü karnın ici yeteri kadar boş değildir. Rahatladiginiz an bebeginiz yine güçlü hareket edecek ve sizde kolaylıkla hissedeceksiniz. 😊😊😊
gulsm77 Feridegul evet ne zaman gaz sancım olsun kendim huzursuz olayım hiç hissetmiyorum ne zaman rahatladım başlıyor 😊