Egemoms1303 Mrvcakatt eveet geri dönersem onda doğum yapmayı düşünüyorum 🤭 nasıl kibar nasıl naif bir bayan
Mrvcakatt Egemoms1303 evett bi de sey erken dogum riskim oldugunu fark etti kadin ilac verdi . Iyi geldi asiri isinin ehli yani
Egemoms1303 Mrvcakatt yaa iyi farketmiş simdi nasılsınız 🙂 ben 2 li tarama da ona gitmistim de 🥰 yarın arayip bi doğum ücreti sorayım 🤭
Mrvcakatt Egemoms1303 daha iyiyim. Hadi ya dogrudur benim doktorum melek cicek aydindi dogum iznine ayrildi. Ay bana da haber et gecen sormaya cekindim daha vakit var diye
Pnr22 Minikmucizelere ilk kızımda doğum yaptıktan 1 ay sonra Merkezefendi den kocaman paket geldi hiç aramadım öylece geldi bakalım 2. gebelikfen sonra gelirmi
Minikmucizelere Pnr22 merkezefendi veriyomus galiba da pamukkaleyi duymadim hic inşallah pamukkalede verir ya
Egemoms1303 Mrvcakatt onun sekreteri benim kuzenim 😁 o varken ben hamile değildim gidecek olduğunda öğrendim kuzenimde baska doktor gelecek tavsiye etmedi
Mrvcakatt Egemoms1303 ya azerbeycanli doktor gelecekmis o doktor da baska doktora gidebilirsiniz dedi
Egemoms1303 ekc oo 🤭 detayli için gidecektim ben ona nasip olmadı ama muayenesi ne kadar onun internette okudum bazısı aşırı pahali falan yazmış
Tostos1 Kızlar ben Gölhisar’dan gelicem doğum için eğer hafta sonu doğurursam Burda doktor olmuyor ama bi anda gelip özel sağlığa giriş yapsak doğumumu yaptırırlar mı acaba hiç öyle başına gelen var mı düzenli göründüğüm bi doktorum yok özelde
Minikmucizelere Tostos1 hic bilmiyorum canim bi ara denizliye ozele gelirsen geldigin doktora sor istersen
ekc Egemoms1303 Detaylı için dışarıdan gelecekseniz evet pahalı ama takipli hastasına pahalı değil ☺️