Egemoms1303 Minikmucizelere belediyeyi mi aricaz yoksa her yerden 153 aranıyor mu ki😁 28 haftalıgim yarin arayayim 😂 size de bilgi veririm 🤭
Minikmucizelere Egemoms1303 153 her belediye oluyo sanırım 153 ü aramak lazim bence Yaa cok sevinirim haber veririseniz🙏🙏
ekc Egemoms1303 Hiçbir fikrim yok, ben olsam önce bağlı olduğum belediyeyi ararım int bakardım nosuna çünkü numaraları bilmiyorum aslen denizlili değilim☺️
Ebus2045 Minikmucizelere bende doğum yaptım netten falan araştırdım hiç bişey bulamadım bilgisi olan öğrenen yazarsa bende çok sevinirim
Minikmucizelere Ebus2045 ya dogum yaptiysaniz arayip ogrenseniz ben 25 haftaligim daha da erken diye yardimci olmazlar siz dpgum yaptim derseniz bilgi verirler bence
Egemoms1303 Ebus2045 aynen bence bide siz arayin bakalim 28 haftadan sonra mi dogum sonrasi mi veriyorlar deneyelim 🙂
Minikmucizelere Mervs ya ben pamukkaleye bagliyim burda var mi bilmiyorum ama merkezefendide var galiba bi ara sor istersen 153 ü arayin diyolardi yada googleden belediye numarasini bulup falan Kac haftaliksin
Minikmucizelere Mervs aynn sor canim bende 25 im 3 hadta sonra sorucam ama dedigim gibi ben pamukkaleye bagliyiminsallah hepimiz alırız ya🙏
Mervs Minikmucizelere inşallah canım kim haftası yaklaşırsa sorup aslında burdan bilgilendirse olur 😇
Egemoms1303 Kızlar 🙂 Doktor kime nereye gidiyorsunuz ¿ @Minikmucizelere @ekc @Mervs @Ebus2045 @Papatyaebru @On-Fr-Tu
Papatyaebru Egemoms1303 Mersin şehir hastanesine gidiyorum ben hangi doktor müsaitse ona gidiyoruz sürekli aynı doktora gidemiyoruz maalesef
Ebus2045 Egemoms1303 2 dogumumuda cerrahide Suat gencerde yaptım. Zaten ilk doğumum çok iyi ve rahat geçtiği için gene Suat beyi tercih ettim. Çok şükür ikinci dogumumda ilki gibi sorunsuz ve çok rahat geçti şiddetle tavsiye ediyorum.
Mervs Egemoms1303 özel sağlık hastanesi Nihat Gül e gidiyorum 😊 cerrahi müdahale yönü çok iyi ama çok sessiz bir adam ve bunu çok sinir ediyor 😒