Beyzab95 Sudenaz0105 üzülme demek ki sağlıksız bir gebelikmiş eğer olmadıysa yoksa böyle olmazdı yine olur Allahın izniyle sıkma canını üzülme
Leyla1993 Sudenaz0105 doktorunu değiş lütfen ya sinir oldum yeminle.bir hafta geçsin git doktora yoklasin seni.iyice bir baksin.boyle seymi olur.dusuk yapsan bile kırıntı kalır falan sana bakmak zorunda ilaç vermek zorunda yani.baskanguzel doktor bulun gidersin insAllah.uzulme hiç bir şey için.
Beyzab95 Leyla1993 ay gerçekten ya bazı doktorlar inanılmaz umursamaz kendileri için durum önemli değil çünkü aynı şeyi yaşasalar her yolu denerler ama gıcık oluyorum öyle doktorlara zaten karşılaşırsam da bir daha gitmiyorum
Leyla1993 Sudenaz0105 lütfen dur acile git.bak bendede ilkinde kanama oldu ama bebek dusmemisdi.son anda yetisdik
Gizemd-01 Sudenaz0105 5+1 de değer 46 olamaz. Ben şimdi kayıtlarıma baktım 5+2 de doktora gitmişim beta 491 çıkmış ve kese gözükmemiş. Yani siz bence başka doktora gidin ve dinlenerek bekleyin.
Gizemd-01 Sudenaz0105 acile git. Benim de 6+3 de kanama olmuştu . Hemen hastaneye gitmiştim anında iğne vurdular fitil verdiler istirahat verdiler.
Merveeemsiii Sudenaz0105 ben ilk öğrendiğimde kan verdiğimde 5+2 ydik ve beta 10750 lerde bir şeydi kese vardı ama bebek oluşmamıştı , 5 haftalığa göre betanız çok az
Edaemkl Merveeemsiii sonradan bebeği gördünüz mü acaba bende 5+2 dün keseyi gördük ama bebek var yok demedi sadece kese göründü
Sudenaz0105 Haber bekleyenler vardı, 2 ikide kocaman parça çıktı aşırı ağrılı. O parçadan sonra rahatladım ağrı az ama kanamam çok bebek bezi koydum yani ped dayanmıyor 😔
Banuozlem__ Sudenaz0105 sen mutlaka doktora git biz bile biliyoruz 46 ile kese görülmeyeceğini bazen 6 haftada bile görünmeyenleri biliyorum ben. Kötü doktora denk gelmişşin çok üzüldüm ☹️
Aysoshh Sudenaz0105 merhaba bende 2 sene önce 5 haftalıkken düşük yaptım daha çok minik olduğu için hiç ağrı yaşamadım ilaç iğne kullandım yinede düştü ayaktaydım içimden sıcak bişey aktı pedime baktım parça gelmişti 1 tane parça geldi benden hemen doktora gittik baktı evet düşük olmuş dedi içimde de parça falan kalmamıştı sizde geçmiş olsun üzülme sağlıksızsa atıyor kendini
Sudenaz0105 Banuozlem__ canım 46 ile kesen görünmeyeceğini internette eşimde açıyo bakıyor o bile biliyor mesele o değil hadi doktor yanlış görüyor eh banada gösterdi kanı görüntüyüde gördüm. Tahminimce hcg geri düşmüş bile keseninde düşmeden zaten son günüymüş bu gece düştü gördüm net bir şekilde keseyi kanamam da aşırı 😔
Pskmerve Sudenaz0105 benim gözüktü şükür .yani direkt gözükmedi diye üzülmeyin diye yaşadığımı paylaşmak istedim
Sudenaz0105 Pskmerve malesef ben düşürüyorum üçüncü parça çıktı küçük de değil parçalar nerden geliyo anlayamadım😩😢
Serennak Bende 5 haftalık kangeıdi doktora gitdim gematom çıktı uzan dinlen dedi. Tuvaelete gidemiyorum korkumdan. Allah yardımcımız olsun
Merveeemsiii Edaemkl tabi ki 6+1 de bebeği gördük kalp atışı çok derindi dinletmedi doktorum 7+2 de net bir şekilde kalp atışını duyduk şuan 21 haftalıgız
Sudenaz0105 Aysoshh yaa bende üçüncü parça geldi ya aşırı ağrım oluyor parça geldiği an kanamam da çok 😔
Ebrar1309 Sudenaz0105 bende bugun 7+5 de düşük yaptım ama tek parça halinde geldi regl ağrısı eşliğinde. Düşükten sonra acile gittim parça kalıp kalmadığı kontrol edildi. İstersen sende bir git. Kanamam fazla olduğu için bir ilaçta yazdı
Aysoshh Sudenaz0105 Allah Allah çok ilginç bak benimki bariz kese gibiydi senin ki pıhtı gibi mi acaba düşük olmamış olabilir mi acile git bencede baktır