GulbenErhan Kızlar sizce ateş ölçeri şuan mı almak mantıklı yoksa kara cumada daha fazla indirim olurmu ?
gamzecgr GulbenErhan dijital alıcaksanz bekleyin bence ebebekte olmasa bile media market migros vs oralarda da girer mutlaka
cokbilmismom GulbenErhan çok pahalı bir ateş ölçere gerek olduğunu düşünmüyorum ben koronada kendime bir tane almıştım onu kullanacağım Temassız fiyatı 160₺ gibi bir şey zamanında 60₺ye almıştım 😂
yenidenanne34 GulbenErhan Kasımı bilmiyorum ama asil e bebek indirimleri şubat ayinda oluyor her sene
Tatar59 GulbenErhan aşk olsun kara Cuma değil muhteşem şahane gözümün gördüğü en yakışıklı hocam ay pardon 😂
Arzu343434 Minigiim-vebenn52 İstanbul için herkese veriyorlar mı o çantayı yoksa ihtiyacı olanlara mı yani gelir düzeyine falan bakıyorlar mi
GulbenErhan gamzecgr ben çok araştırdım koltuk altı alıcamtım ama vazgeçtim çünkü ölçüm sılıntılı ollabiliyormuş bebek büyüdükçe bende kulaktan almaya karar verdim
Minigiim-vebenn52 babiesmommy hangi belediyeye baglysanız bakın internetten Büyükşehirler de veriyo ibb ayriyeten Bağcılar da veriyor
tugba_2365 GulbenErhan artık bu Kasım cumalarinin soylentinin ötesine gitmediğini düşünüyorum. Geçen sene pek çok ürünü favoriye aldim, Kasım öncesi zamlandi, kasımda yüzde bilmem kaç indirim yaptık diye gösterip ayni fiyatlara sattılar.
GulbenErhan Minigiim-vebenn52 ben kayseride yaşıyorum ama o kadar komik ki çantanın içeriği almasam daha iyi
Minigiim-vebenn52 GulbenErhan bağcılar çantasında ateş ölçer emzirme yastığı , alt açma ,battaniye , biberon var diye biliyorum