Buse_2777 Merhaba kızlar doğumuma az kaldı ceviz falan muz Tüketiyorm da her gün 1 bardakta kefir içiyorum sade bim’de falan satılan kefir, bebeğe kilo güzel aldırıyor mu acaba, zararı yoktur umarm yoksa içmeyi bırakaym mı diyorm
Zeynep_2304 Buse_2777 bende şuan günde 1 bardak içimin kefirini içiyorum bende iyi diye duymuştum umarım doğrudur
tugcesakzci Buse_2777 ben de hergün 1 bardak meyveli içiyorum bebeğin kilosu haftasına göre bir tık önde. Doktorum içmem de Bi sakınca görmedi sütten daha faydalı olduğunu söyledi hattaa
Minigiim-vebenn52 Bende içiyorum kefir sade olanı inşallah aldırır valla kefir yumurta muz kasar bunlardan içim dışıma çıktı artık inşallah alır kilo 😂😂
Bahar1644 Minigiim-vebenn52 ama bunlar kesinlikle aldırıyor muz , kaşar , yumurta , sonra her gün bir tatlı kaşığı pekmez kesinlikle çok iyi geliyor
Minigiim-vebenn52 Bahar1644 evet tahin pekmez de yiyorum inşallah alır ya 😂 ama acaba son haftalarda mı aldırıyo bunlar ben suan 27 haftalığım
Bahar1644 Minigiim-vebenn52 kesinlikle 34 den sonra çok hızlı alıyorlar ben şok olmuştum bir haftada 600 gram almıstı 36. Haftamın başında