Sare09 Merhaba, bende kemik erimesi var. Şuan 10+4 haftadayim kontrolüm 12+3 haftada o yüzden doktora soramadim, D vitamini genelde 12.haftada almaya başlanıyor diye duydum daha erken almaya başlayan var mı şimdi başlasam olur mu?
Serendipity16 Sare09 benimde d vitamini biraz düşük çıkmıştı 10. Haftadayım bende doktor ilerleyen haftalarda vericem dedi
Sdylmz Sare09 benim d vitaminim baya düşüktü doktorum gebeliğimi öğrenir öğrenmez verdi 8 haftalıktım ve hala kullanıyorum doğuma kadar kullan dedi
Myrtle 6 haftalikken tahlillerimi yaptirdim. 7 haftalikken D vitaminim 25 diye damla baslatti doktor. 10 haftaligim hala kullaniyorum. Doktor verdigi icin rahatim. Mesaj atabiliyorsan oyle sorup kullanirsan daha iyi olur.
Sare09 Myrtle devlet hastanesine gidiyorum o yüzden msj atamam burda özel hastanedeki doktorlara bile msjla ulasmak mümkün değil ama eger siz daha erken başladıysaniz dozu az tutarak bende başlıyım o zaman
Myrtle Serendipity16 senelerdir baska marka d vitamini kullaniyorum 25 i hic gecmiyor. Bu markaninda yukseltecegine inanmadan iciyorum. Hamile kalmadan once de duzenli kullaniyordum.
Serendipity16 Myrtle hangi markayı kullanıyorsunuz şu an. Bende ara sıra kullanıyordum da d vitamini çok yükselen bir şey değil sanırım benim 18 çıkmıştı kaç olursa iyi olmuş oluyor ?
Sare09 Damlagrtn d vitamini önemli bence doktorunuza danışın yada baska doktora da gidin bebek doğduktan sonra da yine bebegin kullanmasi gerekiyor sizin düşükse sizinde yine devam etmeniz gerekir ama d vitaminin aşırı yüksekliği de zararli idrarla atilan bir vitamin degil o yüzden kanda bakılıp ona göre doz ayarlanmasi gerekir
Myrtle Sare09 Aile hekimine de bir danisin en kolay ulasilabilir orasi gozukuyor. Doktorsuz ilac riski olabilir 🤔
Zeynep_ze Sare09 yani ben tüp bebek yaptırırken başında kullandım 12.haftaya kadar heralde sonra kullanmadım
Ayseumut Sare09 ben 18 haftalıgım bana halen vermediler bıdakı gttıgmde sorucam bnde her doktor vermıo demekkı