Aigun Merhaba kızlar bugün kan verdim böyle çkdı, son adet tarihime göre 5+0 hafta. Hcg deyerine göre hesablanlrmı?hersey yolundamı?çok endişeliyim.
Nalinnn14 Aigun beta hcg değerin gayet güzel çıkmış muhtemelen şu an kadın doğum uzmanına gidersen 2 gün sonra tekrar aynı saatte aynı hastanede baktırmanı önerecektir benimde ilk değerim 701 di doktorum 48 saat sonra tekrar baktır dedi yaklaşık 2 katına çıkması gerekiyor gözün Aydın❤️
Aigun Edaaa123 Hamileliyi ögrendiyimden beri hep böyleyim🤣🤦🏻♀️ sık sık kendimi kontrol ediyorum acaba kanama varmı 🤦🏻♀️ eşimde morfoloji sorunu oldugu için endişeliyim
gul-lale1 Hamilelik beta değerine göre değil, son adet tarihine göre değerlendirilir. Beta izlemek gerekir o da sağlıklı artış varmı diye
Nalinnn14 Aigun ben kan sulandırıcı kullanacağım için hemen gitmiştim mecburen ama 6. Haftadan sonra gidebilirsin bence folik asit kullanmaya başlaman gerekiyor keseyi görebilirsin 6+0 da ama hem kalp atışı hem keseyi göreyim 2 defa gitmeyeyim dersen 7. Hafta da gidebilirsin 😊
rabisskocc Aigun ay benimde ilk gebeliğim 15 haftalık oldum bi kere lekelenme oldu 6. Hafta da hala kontrol ediyorum psikolojikmen sürekli 😂
Aigun Liyamm1 3gün arayla aynı haftadayz♥️ bendede banu çiftçinin proqramı var🌸 peki sizde beta kaçdı? Ne zaman gideceksiniz doktora?
Liyamm1 Aigun evet 🙈 , gecen hafta adetime tam 2-3 gun kala 189 UI idi pazartesi yine kan verçegim insAllah eger yükselirse bos gebelik degilse 16 kasimda keseyi gorçegiz 🙏🏻