Ceydaakgl Kızlar İzmir’de hangi hastanede detaylı ultrason çektirdiniz birde fiyatı nedir acaba yardımcı olur musunuz
gunesmervee Ceydaakgl alsancak lotus görüntüleme merkezinde 800 tl yaptırmıştık biz . Suan o fiyat değildir ama yinede diğer yerlere göre en uygun orasiydi
Filiz_76 Ceydaakgl Ege Üniversitesi özel bölümünde 750 liraya yaptırmıştım 1 ay önce ve çokta memnun kaldım ilgililerdi
2kucukbebis Ceydaakgl Medicana’da Perinatoloji Uzmanı Doç. Dr. Cüneyt bey var geçen sene 2 muayene ücretine detaylı ultrason yapıyordu çokta detaylı anlatıyor ama bu sene fiyatı henüz bilmiyorum. Telefonla öğrenebiliyorsunuz.
birhamilelikgunlugu birhamilelikgunlugu Egepolden tavsiye üzerine gideceğim aldığı eğitimler diplomalar falan baya iyi araştırdım 🥹
Filiz_76 Ceydaakgl arayıp alıyosunuz öyle biliyorum kayınbalidem almıştı bana çünkü arayıp sorun bi istiyosanız
87902020 3 hafta önce Alsancak mr da 1400e yaptırmıştım. İlk çocugumda da aynı yerde yaptırmıştım . Dosya ve flash bellek şeklinde veriyolar
TheMomm birhamilelikgunlugu Fiyatları neye göre belirliyorlar anlamadım benim 6 Kasım 2 bin TL dediler nakit deyince 1800 bin TL olur dediler size farklı demişler üstte ki bi bayana da farklı söylemişler 😒
birhamilelikgunlugu 2kucukbebis şey olabilir mi, yönlendiren doktor ismi ya da dışardan gelen hasta fiyatı olabilir mi yani değişiklik göstermesinde, çünkü ben öyle söyledim xx dr xx hastane yönlendirdi diye
2kucukbebis birhamilelikgunlugu Yok canım doktor kendisi bakıyor. Medicana’da takipli hastalara kendi doktoru bakarken de x2 muayene ücretine bakıyor ben öyle baktırdım. Arkadaşım devlette bir doktora gidiyordu dışarıdan gelen hastalara sadece bu söylemiş olduğum doktor bakıyormuş Perinatoloji konusunda uzman olduğu için dediler o zaman o da x2 muayene ödemişti. Yönlendirme vs fark etmiyor bildiğim kadarıyla.