Alynabtmaz Merhabalar Bursa cekırge dorukta kısa zamanda dogum yapıp memnun kalan varmı acaba bırde doğum ucretınız neydi normal veya sezeryan farkediyor mu yardımcı olursanız çok sevınırım
glbyzgkhn Alynabtmaz arayınca daha net bilgi verirler ücretler hakinda ben yıldırım doruga gidiyorum 11 bin tl şuan doğum
2cocukluu-annee Alynabtmaz ben gecen hafta fiyat gorustum fatos deniz yigitturke gidiyorum 13 bin tl suan
Cml2701 2cocukluu-annee ben normalde şehir hastanesine gidiyorum 29 haftayim şuan da fatos hanıma gitmeyi düşünüyorum ama ne zaman gitmem gerekiyor acaba bide 13 bin diyorlar ya taburculukta bu ücretin dışına çıkılmıyor değil mi ?
2cocukluu-annee User22 evet aynen bana da oyle dediler ben butun parayi simdiden vermeyi teklif ettim onu da kabul etmediler.kizim ocakta olucak insallah kafalarina gore zam yapmazlar
Alynabtmaz User22 brnm aralıkta doğum ama sekretere soruyordum daha var sızın dıyordu bugün doktor kontrolüm vardı doktora söyledim 2 hafta sonra konuşucucaz ıcım rahatladı anlamadım ne yapmaya çalıştığını alt tarafı fıyat verıceksin sanırsın ödemeyi onun cebine yapıcam
User22 2cocukluu-annee 35. Haftan ne zamana denk geliyo benim kızımda ocakta olucak ama 35. Haftam aralığın son haftasına geliyor 1 1 bucuk haftyla sanırım zama yakalanmıcam Zamlar için yanlış hatırlamıyorsam bi Ocak başı bi ortası veya bi Ocak ortası ve sonu dediler diye hatırlıyorum
Alynabtmaz Neden kabul etmediler kı 2cocukluu-annee keşke hemen ödense kabul etseler doğum ve sonrası ınsanın başına ne gelecegı belli olmaz yanı maddı açıdan bu yönden bıraz sıkıntılı çıkarken ödeme olucak demekkı . Hakkınızda hayırlısı olsun. Yıne pıyasaya göre fıyat makulmüş
2cocukluu-annee Alynabtmaz aynen nilufer dorukta olucakti benim klinik doktoruna gidiyorum 22 bin dediler
User22 Alynabtmaz ben sekretere sordum başka bi alana yönlendirdi benimde zamanım olduğu için sorarken çekinmiştim açıkcası ama detaylı bilgilendirdiler. Zamanın olabilir ama belki pahalı gelicek başka hastanede yapcaksın
Alynabtmaz User22 aynen öyle herkes anlayışlı olmuyor bende Çok cekındım erken sorsam erken dıcektı 35 haftalığım hala erken dıyor
Alynabtmaz 2cocukluu-annee nılufer doruğu çok övüyorlar yenı dıye ama duyduğum kadarıyla muayene ücretleri ıcınde oda suslemesıde yokmuş
2cocukluu-annee Alynabtmaz benim doktorum klinikteydi disardan oldugu icin bize oda susleme falan fiyata dahil etmiyolardi ama hastane icinde bi doktorda nasil olur bilmem
2cocukluu-annee Cml2701 benim planli sezeryan olucak 12-13 ocak dedi doktorum ama bilemiyorum su fazlaligimda var erken olabilir
Cml2701 Ben şuanda şehir hastanesine gidiyorum ama korkuyorum doğumdan o yüzden fatoş hanımı tercih ettik fiyat olarak da uygun geldi diğer hastanelere göre ama ne zaman başlamam lazım acaba bilmiyorum şuan 29 haftayim ne zaman muayene gitmek gerekiyor
cemredemirboga Ben ziya çetine gidiyorum çekirge hastanesinde yapicam şuan 12.000 TL sezeryan 14.000 TL normal doğum.