Melek__55 Kızlar sonunda öğrendik 😂ama ben değişir diye korkuyorum alışverişe başlarsam değişirse sonra diye doktor pipi fotoğrafi verip kıza dönen varmı alışveriş yapabilirmym artık 19 +3
Ayseediz Melek__55 19 da çok belirgin olur cnm kesindir o çünkü erkek bebekler kendini çok belli ediyor
Betusko Melek__55 bende aynı durumu yaşıyorum görüntümüz çok net aslında ama çok fazla değişen duydum ve kız bekliyordum 😁
_Tazeanne Melek__55 of evet evet bende bu durumdayım verdi ama burda o kadar çok okudum ki bişey de yapamıyorum inşallah değişmez 20 dakika kadar sürdü ultrasonum bebeğin herşeyini kontrol etti hem normal hemde renkli ultrasonda gösterdi pipiyi
Melek__55 Ayseediz evet uğraştı baya keisn olsun diye naplm ben alışverişimi yapım kız olrsa da kız elbisemiz var ablasından onları giyer gene 😂
Melek__55 Betusko ya uğraştı baya da yani bilmyorum okdr çok cinsiyeti değişen varki alışveriş yapmaya çekiniyor insan
Lavinya24 ipeklinaismom ay buna çok şaşırıyorum o pipi diye gösterdiklerine sonra ne oluyo da kayboluyo acaba😄
ipeklinaismom Lavinya24 kızlarda da erkeklerde de orası şişik oluyomus o haftalarda doktor erkek demiş ve daha sonra cinsiyete tekrar bakmamış bile detaylıda supriz oldu 😂
cutecik Melek__55 yanılma olcağını sanmıyorum cnm 19. haftada çok daha net bellidir erkekler kendini çok net gösteriyo
Lavinya24 ipeklinaismom bana da gösterdi doktor çıkıntıyı ama net değil dedi demek ki ondan net konuşmuyolar benimki de kız çıkarsa şok olurum😂
FatSon9993 Melek__55 canım cinsiyet değişmesi mümkün değildir sadece doktor yanılması olur ama sana pipisi demiş o halde erkek sıkıntı etme derim😇😇
Melek__55 FatSon9993 yani dedi bacak arasında kordon da var pipisinide ayrı gösterdi bende karıştıryormu acaba dedim uğraştı ama baya pipiyi görmek için
Chndm Melek__55 benım 18. Haftaya kadar kızdı sonra erkek oldugunu öğrendik erkek ise değişmez zaten 👶🏻👶🏻👶🏻