Hiç korkma bana da 6.hafta da aynısını söylediler 8+3de gidince gördüm
Bebek yok kalp atışı yok
- Düzenlendi
deryaPolat0904 bu doktorlar da hemen kürtajı insanlara yapıştırıyorlar ya. daha dur çok yeni bekleyin lütfen.Korkmayın sakın
deryaPolat0904 çok erken daha kalp atışı için panik yapma, ben 8.haftada duymuştum sen de duyarsın inşallah🤲🏻🥰
deryaPolat0904 ben 7 haftalıkken gördüm bebeği ve kalp atışını
deryaPolat0904 kalp atışı için çor erken doktor neden hemen kürtaj dedi ne saçma şuan kalp atışı olmaz zaten kese varsa kalp atışını 7 haftada duyarsın korkma
Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim
Benim 7 veya 8 haftada duyulmamisti diye hatırlıyorum 9 haftada gitmiştim o zaman duymuştum
deryaPolat0904 özel hastanede 10 gün içinde ücretsiz değil mi muayene tekrar gitme imkanın varsa git bence canım , devlet hastanesi ultrasonlar benim tecrübeme göre çok kötü, arkadaşım gitti doktor ne kese görmüş ne bebek 1 gün sonra özel hastanede kalp atışını bile duydu ama çok iyi ultrason aleti burdaki özel hastanede
deryaPolat0904 devlet hastanelerindeki ultrsonlar çok iyi değil diye biliyorum daha erken bebek oluşmamış olabilir görememiş olabilir, bi kaç gün sonra özele git bence
deryaPolat0904 daha kese de küçük duyulmaması çok normal kötü düşünme sen 7. Hafta içerisinde başka bi doktora gitmeni tavsiye ederim
Banada aynısını yaptı devlet hastanesi. Hemen kürtaj akıllarına geliyor. Devlet ve özel hastanelerin cihazlarının arasında çok büyük fark var. Kalp atışını bende 8.haftada duymuştum ama özelde bebeğin beslenme kesesi ortaya çıkmıştı. Devlette boş gebelik diyip gönderdiler beni. Kandan kontrol edin dememe rağmen etmediler. Devlet mi bir daha asla !
deryaPolat0904 ben 6+4 günlükken ne bebek vardı ne kalp atışı 8. Haftada kalp atışını ve bebeği gördük
Alottawarmheart ayın 16 sında gitmiştim on gün oldu