fizikcianne B-Y94 evet canım bende böyle çok silik çizgi ile öğrenmiştim. Hayırlı olsun. 2 günde bir kan vererek 2 katı artış olacak mi takip etmelisin
Odininmamisi B-Y94 Hayır bilinen bi yanlış bu hiç çıkmayan bir çizgi nasıl kuruma çizgisi olabilir ki? Çıkmış ki kurumuş yani 😀
B-Y94 Odininmamisi ayy bacım Allah herşeyi gönlüne göre versin sen bana öyle güç verdin ki çok mutlu oldum ilk sana yazıcam hazır ol 🥰😘❣️😂🤲🏻
B-Y94 Odininmamisi ayy hadi inşALLAH 😂😘 sağlık ocağındaki hemşire bana saat 4 te beni bul dedi ona gidicem
Odininmamisi B-Y94 Ay ne güzel sizin sağlık ocağı aynı gün mü çıkartıyor kan sonucunu bizimki bir gün sonraya
B-Y94 Odininmamisi genelde öyle oluyormuş sanırım kadın heyecanımı gördü 😂😂 ama deli gibi e nabız dan bakıyorum
sedanur4004 B-Y94 hastanenin sitesıne gir laboratuvar sonuçlarından bak cıkmıştır çoktan e nabıza ertesı gün düşüyor
B-Y94 Odininmamisi hayatım geç döndüm ama gebe değilim 😢 testleri attım uygulamaya bile giremedm hemen
_Hulya7106 B-Y94 sonuç çıktı mu canım bize de haber ver 🤲🏻 rabbim nasip etsin inşallah güzel haberler bekliyorum