Burcuilker1 Badgirl_ ben kemdimde 3 Ay söylemek istemedim ne olur ne olmaz diye ama eşim 2 saat sonra arayıp tüm sülqlale ve mahalleye yaydı 😅😅😅
gokyuzununogrencisii Badgirl_ evet aynen öyle kalo atışını dinledikten sonra söyle istersen canım 7-8 haftalıkken söyle. Şuan yine kızım oluyo
leylaaa1268 Badgirl_ Merhebaa, bende 9 haftalık hamileyim, akrabalardan kimseye söylemedik, sadece görümcem kardeşlerim kaynanam annem, yani sadece ailemm, başka kimseye söylemek istemiyorum nazar var diye düşünüyorum bence ilk 3 ay kimseye söylenmemeli💆🏻♀️🫶🏻
Memuranne2 Badgirl_ kanda çıkar çıkmaz söyledik hayır duası için yani neden saklanır anlamıyorum. Benim eltim 6 ay sakladı herkes biliyor ama belli yani herkes üzüldü. Evet risk olabilir ama her zaman risk var. Kötü bir durum olsa dahi aileniz destek olur. Ama mutlu bir durum bence paylaşmak lazım.
Deletedmom_116 Memuranne2 o an paylasilmadiysa sanki hicmi paylasilmiyacak hamileyken kimin ne desteği olucakki . İki işin ucundan tutan olur belki tabi oda Ama gerek yok eşler halletsin . Belki nasiptir bilmiyorim benimkini sağır sultan bile duyduğu gün Toplu bir ortama gitmiştim gecesine kanamayla uyandım .
Deletedmom_116 Badgirl_ öncesinde kaybim olduğu için tutum karnım belkide değildi İlkini sağır sultan bile duyduğu gün düşük başladı
Memuranne2 Deletedmom_116 kimin ne desteği olacak derken her hamilelik brş değil şimdi kızıma annem bakıyor r eşim çok yoğun hangi birine yetişsin ne garip bir düşünce ilk hamilelikte düşük riskim vardı 9 ay yattım neredeyse bayan görüş sormuş herkes düşüncesini söylemiş abartmaya gerek yok
cokbilmismom Kan testinde görür görmez önce eşime sonra anneme sonra da eşimin ailesine ve teyzemle kızına söyledik hepsi bir günde birine söyle birine söyleme ayrımcılığını sevmiyorum. Ailemiz bizim herseyimiz mutlulugumuza ortak olmaları önemli çünkü keseyi kalp atisini hepsini beraber bekledik heyecanımızı paylaştık. Bizim aile ilişkimiz bu şekilde herkesin ki farklıdır ailesiyle samimi olmayan saklayabilir bilemiyorum bana tuhaf geliyor saklamak en yakınımda. Etrafa iki ay olduğunda söylemeye başladık
Mrtbrv Badgirl_ ilkini 7 aylıkken kaybettım sımdı allahın ıznıyle gebeyim kımseye demeyi dusunmuyr esınle takı karnım cıkana dek😞
momsss_s Badgirl_ bence biraz söyleme insnlar haset ediyor bunu yakınların için demiyorum ama çevre için diyorum. Sanki ile son adet tarihini söylemeniz gerekmiyor ya hamileyim dersin yeni farkettim drsin olır biter
Gulkar Düşüklerim olduğu için kese görününce anneme söyledim olursa ki yine hastaneye filan gidersem bilgisi olsun diye diğer yakınlarda kalp atışını alınca söyledim çokda gizleyem3zdim zaten bu mide bulantisigla herkes anlardı
Arzuanne Ben testten sonra direk söyledim ilk önce eşimin ailesi baya bı planlı mıydı yeni evlisiniz niye yaptınız bakabilecek misiniz falan dedi çok üzülmüştüm herkes sevinçten havalara uçar sanmıştım
MomsE Arzuanne ay şaka mı yaaa. Benimkiler öyle bir şey demedi ama çokta sevinmediler öyle ilk torunları bi de 😂😂😂
MomsE Badgirl_ kalp atışını duyduğumuzda anne babalara söyledik. 12. Haftaya doğru da arkadaşlarımıza
balasininanasi Badgirl_ Betada 19 çıkmıştı. Eşim sağolsun benim ailem kendi ailesi herkesi aradı söyledi 🌝 2. bebeğimiz hemde. İlkinde de aynısını yapmıştı 🤦🏻♀️
Arzuanne MomsE hiç anlatmak istemiyorum şuan o kadar değer veriyorlar ki ilk torunlarına daha zıbın almadılar nasılsın iyi misin demediler ama kedilerine on tane oyuncak aldılar geçen oturup oynucak ya kedi o kediyi de biz verdik
Boncukk123 Badgirl_ bizde ıkıncı aya kadar söylemedik canım tedirgin olduk haklı olarak ama suan bile sadece aile fertleri biliyor genel olarak uzak akrabalara söylemedik henüz