Edakgndzzz Kızlar 2 gün önce kan verdim 11.40 çıktı. Bugün iğnenin 15. Günü yine verdim 27.63 çıktı. İğnenin etkisi kalmamıştır dimi ? Adetime 2 gün var. Kimyasal gebelik değildir bu dimi ? Kafam çok karıştı. Değerler biraz düşük sanki. 100 ün üstünde değil
tugcesakzci Edakgndzzz sağlıklı gebelik olması için değerin 100 ün üzerinde olması gerekiyor diye bir kanı yok ki. Önemli olan 2 günde 1 gerçekleşecek artışın %66 ve üzerinde olması
Edakgndzzz İşin garibi adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Kasıklarım ağrıyor. Bu değer düşer mi artık ? Adet mi olcam anlamadım hiç bişey ya. İğne etkisiyse ne zaman geçecek
Edakgndzzz tugcesakzci artış güzel o zaman dimi ? Bi kere kimyasal gebelik geçirmiştim de korkuyorum o yüzden
tugcesakzci Edakgndzzz şuan için iyi canım doktor kontrolünde düzenli artış takibine devam et. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🙏
babiesmommy Canım 15.güne etkisi kalmamıştır hayırlı olsun gebesin inşallah çok erken dönem olduğu için beta düşük. 10 üzeri gebelik kabul edilir 2 günde bir de 2 katına katlıyosa tutmuş demektir zaten canım bemim inşallah❤️
Edakgndzzz babiesmommy ayy inşallah erken öğrenmek de kötü artması falan stresli işler. Hayırlısı olsun inşallah 2 gün sonra yüne kan vericem bakalım
Edakgndzzz Saricivvvciv sağlıklı ilerledi mi gebelik canım. Korkmam gerekiyor mu benim değer düşük diye