Esrtgygz 9 haftalık hamileyim özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum doğumuda kapsayan bilgisi olan var mı nasıl yaptırlıyor fiyatlar nelerdir hastaneden mi yaptırıyoruz her doktor için geçerli mi vs
karakayahavva00 Esrtgygz bizde dünden beri araştırıyoruz ama gebe olmadan önce yapılması gerektiği söyleniyor. Sigorta şirketleri her bölgede olmuyormuş eğer bilgi ednirseniz bana da haber verir misiniz. Bende 4 haftalık gebeyim.
tugcesakzci Esrtgygz hamile kalmadan önce yaptırmanız gerekiyordu. Hamilelik döneminde de yapan şirketler var fakat normal zamanda yaptıklarının üzerine 2 kat daha fazla para koyuyorlar. Gitmek istediğiniz özel hastanenin doğum paketi var mı yok mu onu araştırın bence.
sennose Ben araştırmıştım hamileyken yaptırabileceğiniz 3 tane sigorta var. Biri demir sağlığın sigortası, diğeri sompo sigorta ve acıbadem sigorta. Fiyat olarak bana yüksek geldiği için yaptırmadım direkt paket aldım.
Rabiul @Esrtgygz gebe kaldıktan sonra yaptırmazsınız sadece doğum karşılarsınız derseniz sompo sigorta karşılıyor çok detaylı ama fiyatları normal hastaneye orantılı bence çok gereksiz