Siyah0606 Nur_50 Hamilelik zor geçiyor bel ağrısı sırt ağrısı 😀😀24 haftalık kilosunu boyunu bilmiyorum devlete takipliyim en son gittiğimde sormuştum haftasına göre iyi demişti 😀
e_blue_sky_a Nur_50 biz yarım kiloyu geçtik 23.haftaya adım atarken. Boyunu sormadım. Benim tek derdim az iş yapıp uzanıyorum dinleniyorum, herseyim çok yavaş ilerliyor. İlk 5ay düşükten korktum. Şimdi de erken doğumdan korkuyorum. Yormuyorum kendimi
Bynbahar Hafta da 630 gram 52 cm di şu an 24 olduk karnımın içi sanki su dolu balonun içinde birleyen varmış gibi tuhaf sizde de var mı bu durumlar
Nur_50 Bynbahar fl :52 mm galiba 52 cm olması mümkün değil benim 24+4 gittiğimde 830 gr fl:47.64 mm di. Aşırı hareketlendi bu aralar sürekli özellikle gece hiç durmuyor kıpır kıpır😄
aysegullozdm Bynbahar 22 haftada 630 gram olması imkansız gibi bişey canım öyleyse eğer gebelik şekeri vardır çok değişik yanlış yazdınız sanırım 😅
atlasveannesi_ 22 haftada nasıl 52 cm oluyor ya doğumda zaten 50 cm genellikle bebekler benim 26. Haftada 32 cm idi ben mi yanlış bılıyorum hahahah
2lokummannesiii Nur_50 yalnız sizin kilosu fazla. Gebelik şekeriniz var mı yükleme yaptırdınız mı? Normalde 24 hafta civarı 600 grlarda olmalı.
Nur_50 Siyah0606 benim aynı dert bel ve sırt ağrısı var.Çok fazla oturduğum zaman sanki kaburgam içime batıyor gibi sağ taraf ağrıyor sırt kısma doğru. İnşallah sağlıcakla gelsin minikler cinsiyeti nedir?
Siyah0606 Nur_50 son 3 ay daha zor diyorlar ama öyle böyle zaman geçecek artık evladımız için dayanacağız İnşallah sag Salim kucağımıza alırız 🤲🤲erkek senin
Haticengin17 23+1 benimde ikinci hamileligim karnim baya sişti hic durmuyor asiri hareketli☺️ subat 10 gibi bekliyoruz bakalim
Bynbahar Gebelik şekerinden şüphelendi zaten test yapacak bakalım inşallah bişey çıkmaz genetikte olabilir dedi eşim be eşim tarafı çok uzun boylu ve iri bebek olarak doğmuşlar 5 kilo filan tabi benim öyle olmaz inşallah ya doğuramam valla
boz-elaa 22 haftalikken doktor bebegin boyuna kac dedi bize cok uzun boylu bi bebek beklemeyin dedi biz de cok uzun degiliz zaten (ben 163 esim 180) acaba cok mu kisa olacak diye kafama takildi 🙄