Minigininannesi Deletedmom_116 Kızlarıma güzel bir gelecek Atanmak Ömür boyu huzurlu mutlu bir ailemin olması 💕
Minikmucizelere Deletedmom_116 sağlıkla çocuğumu kucagima almak Ailemle mutlu huzurlu yaşamak Kendimize ait bi ev almak (gerceklesemeyecek bi hayal😅😂)
Egemoms1303 Deletedmom_116 Hayırlı, sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür 🤭 Çocukta zayıf hamile kalmak 😂 Tez vakitte atanmak 📚
Deletedmom_116 Egemoms1303 ahah Allah uzun mutlu ömürler versin♥️ İkincide koptum🤣🤣ben gibi fesat ol zayıf kalırsın mesleğin ne
Egemoms1303 Deletedmom_116 😂 ah sorma hedefim 70 lerde hamile kalmak o derece yani düşün 😂 Sanat tarihçisiyim ⚱⚰🗿
Yazmelegi_ Deletedmom_116 Eşimle bebeğimle huzurlu bir hayat yaşamak 🌸 Çocuğumu iyi güzel imkanlarda büyütmek Üniversiteyi okumak
Deletedmom_116 Beyzanrrr @Ebus2045 @Minigininannesi Egemoms1303 Minnosmino23-23 @Busrata33 oylesinebiri0 Yazmelegi_ İnşallah hepinizin hayalleri umutları gerçekleşir❤️
oylesinebiri0 Deletedmom_116 bebeğimi görüp kucağıma almak daha keseyi gördüm Eşim ve çocuğumla tek mutlu bir hayat yaşamak ( kayınvalidemle yaşıyorum) Çocuğuma iyi bir gelecek sunmak
Busrata33 Deletedmom_116 Çocuklarım 4-5yaşındayken karavan almak Onları sağlıkla büyütüp 3.bebeği yapmak Sonrası onlarla gezip eğlenmek ☺️