234Seda adalinda-35 içinizi ferah tutun bol bol dua edin güzel geçer inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah 🥰
Kanalize adalinda-35 suyunuz geldi mi sızıyor muydu, normal kontrolde mi ortaya çıktı suyun azaldığı bebek hareketleri nasıldı, Allah analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda çıkar küvezden
Azra8Engin adalinda-35 gözünüz aydın sağlıklı hayırlı uzun ömrü, vatana millete ailesine hayırlı evlat olsun inşallah analı babalı büyüsün. İçini ferah tut kuvezde sağlığına kavuşur kavuşmaz kollarında uyutursun dua et bol bol 💐
adalinda-35 Ruru4116 1 hafta önce kanda enfeksiyon vardı bende geçti ama bebeğe geçmiş bugün kontole geldim öyle suyum azalmış ve kordon boynuna dolanmış acil sezeryane alındım şimdi bebişim küvezde
adalinda-35 234Seda hamilelikte kanımda enfeksiyon vardı antibiyotikle geçti ama bebeğe de geçmiş canım 😐
adalinda-35 beyzacoskun kanda enfeksiyon çıkmıştı hamileyken bende geçti gitti ama bebeğe geçmiş o yüzden alındı
adalinda-35 Kanalize ya dün gece birz fazla tuvalete çıktım ve çamaşırım hafif ıslaktı sızıntı olmuş galiba daha 2 gün öncesine kadar doktorum suyun çok iyi diyodu hep hamileliğimin başından beri bugün azalmış hareketleri normaldi