mervemurat16 Melissa_61 ben mevlüdünde hediye dağıtıcam çünkü yaşadığımız şehirde akrabamız yok çok fazla yinede çikolata yaptırcaz birde küçük kurabiyelerden alıp süslü tüle geçirip paket şeklinde dağıtmayı düşünüyorum.
Yazmelegi_ Melissa_61 40 tan sonra eve gelenlere dağıttım kese aldım içine tekli Türk kahvesi koydum birde çikolata yaptırdım ayrıca badem şekeri aldım bunları keseye koyup paket yaptım üstüne de etiket yapıştırdım
Tgbnrbltt Melissa_61 hastaneye çikolata yaptırdım mevlutte magnet dagiticam en kalıcı şey magnet oluyor dolaba yapistiriyorsun kaliyor kızım da da aynısını yaptım 4 sene geçti hala gittiğim evlerin dolaplarında duruyor görüyorum
kbrtskn Minikperi bende hiçbiryer dağıtmayı düşünmüyorum hediye 😂sadece kurbanı kesebilirsek keserim ihtiyaç sahiplerine dağıtırım
KuzeyinAnnesi10 kbrtskn kurbanı afrikaya gönderme yapabilirsin C aim erkek bebekte 2 kızda 1 tane kesiliyor muş ama eğer kurban kesecek normalde de durumun yoksa bunu da kesmene gerek yokmuş hocaya sordum normal kurban kesmiyorsan durumun yoksa bunu da kesmesen olur dedi. Afrikaya gönderme yapicaz bizde orda kesilecek dağıtılacak.
Minikperi kbrtskn evet akika güzel bir nafile ibadet ben de ilk kızımda kestirmiştim şimdi ikinciye de kestireceğim ☺️ eve gelenlere çikolata kolonya oldu da bitti maşallah 😂🌸
Melissa_61 Bende magnet düşündüm ama nasıl bişey olacağına karar veremedim 😂 biz de aileye uzağız ama illaki isterler 😂
KuzeyinAnnesi10 Melissa_61 doğum yaptım diye millete neden hediye dağıtayım ki onlar bana hediye getirsin 😂😂😂 çikolata da alamadım. 2 tepsi baklava yaptırıp 1 ini hastaneye diğerini de ailelrimize çevremize dagiticaz. Ben doğum yaptım diye bide ekstra dünya masrafa girip hediye yaptırmak saçma geliyor 🤷🏽♂️ mevlutler de de normalde yapılmaz önemli olan kurna okunup yemek vermektir sonradan hediye dağıtmayı çıkardılar ben kuranda da hediye dağıtmayı düşünmüyorum.
kbrtskn KuzeyinAnnesi10 Allah kabul etsin iyi düşünmüşsünüz, ihtiyaç sahiplerine yardım eminim em güzel hediyelerden daha güzel daha anlamlı olur 👍
KuzeyinAnnesi10 kbrtskn kesinlikle çevremizden bulmak çok zor kurbanda bile ihtiyaç sahibi bulamkda zorlanıyoruz ülkemizde herkes herseyi yiyor artık ihtiyaç sahibi birilerinin yemesini tercih ederim gazze de bulabilirsem orda da kestirebilirim canım şuan orayla ilgili bisey bulamadım sadece maddi yardım alıyorlar.
tugba_2365 Melissa_61 magnet ama bazı kurumlara bagis yapıp oraların magnetlerini dağıtmayı düşünüyorum. Tema, kaçuv, darussafaka gibi. Dandik pleksi malzemelere para vermek yerine anlamlı bir yere gitsin, magnetleriyle de farkındalık oluşturmak istiyorum.