bbssym Jölemsi bir kıvamda beyazdan hafif sarıya çalan bir şey geldi iç çamaşırıma kokusuz ve kansız 38+3 üm nişan olabilir mi bu gelen? Nişan illa kanlı mı olur
myangelson bbssym olabilir benim kansız gelmişti sarıyla şeffaf arası çok katı bir kivamdaydi belliydi yani normal akıntıdan çok farklıydı
269522 bbssym olabilir benim de öyle gelmişti 37. Haftam da 1cm açılma vardı 38 de hafif kanlı geldi tekrar 38+2 de doğurdum canım nişan da olabilir rahim ağzı yumuşuyor da olabilir
Eazraaa bbssym benimde ilk dogumumda öyle birşey gelmişti doktor bebeğin tipaci dedi yani doğum belirtisi ama hemen doğum olmadı hızlandırmak için merdiven inme çıkma sguat ve yürüyüş önermişti
bbssym myangelson benim de o şekilde, çok fazla gelmedi ama yine misketten büyük şeklinde geldi. Peki sizin nişandan ne kadar süre sonra doğumunuz oldu
myangelson bbssym benim erken haftada geldi acil serklaj atıldı ama 2cm e yakın açılmam olmuştu doktor her an doğum olabilirdi demişti yani nişanın peşine 1-2 güne doğum yapacaktım
Minikperi bbssym 4 yıl olacak neredeyse. Şimdi 2. sine 21 haftalık hamileyim☺️ inşallah siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🌸💕
isilpinar Ya bendende geldi 39+1 im ama nişan olabileceğini düşünmedim pembe veya kırmızı olur dediler hep. Doktora da gitmedim. Haftaya sezeryan olcam.
isilpinar Kızlar doktoruma sordum. Nişan olduğunu doğum eyleminin başladığını sancı olursa hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. Benden dün akşam geldi ama düzenli bir sancım yok. Size de fikir olsun
blueberyy00 bbssym dün akşam benden de geldi aynısı doktor sümüksü bir akıntı olur demişti renk vermedi ve burdan okuduğum kadarıyls şeffaf da olabiliyormuş sanırım bizimki de nişan o yüzden akıntı dan bariz farklıydı cünkü yoğun ve jölemsi dediğin gibi
Beyzafc Benimde gece oldu ama öncesinde sümüksü bir şey yoktu 36.haftamdayim lavabodan sonra peçeteyle silince pembemsi kan geldi peçeteye nişan olabilir mi acaba