Bahar1644 Kubra2707 34 de ama keşke daha önceden yapsaymısım insan agırlastıkca birsey yapmak istemiyor
Blackkcat Kubra2707 ben 30dan sonra başlıcam,henüz bir şey de almadım gerçi😂riskli gebe olduğum için son haftalara bırakmıcam
Minnakkurabiyeveannesi27 Kubra2707 Canım 34 veya en geç 35. Haftada cantan hazır bulunsun derim her ihtimale karşı
2kedi1beybi Kubra2707 ben kıyafetleri baya erken yıkadım sonra katlayıp kaldırdım 32. Haftada sanırım ütüledim hepsini hastane çantamı hazırladım kalanları dolaba yerleştirdim annem ve ablamla. Tek olsam yapamazmışım herhalde o haftada bile zorlandım. İyi ki de yıkama vs erken yapmışım. 35+1 şuan bebeğin suyunda ciddi azalma var erken doğum yapacağım. Çantam kıyafetler hazır. Evi anca temizleyebiliyorum günden güne. Kubra2707 .
Kubra2707 Bahar1644 bende şuan 28 haftalığım başlasam mı yavaştan izne çıkınca yaparim diyordunmda geç mi olur çok 32 haftamda
Kubra2707 Blackkcat bende 28 haftalığım şuan herşey hazır yavaştan başlayayım yıkayıp ütüleme sağlicakla kucağınıza alın insallah 🤲
Patatesliyumutta Dolabım hazırdı benim 27 haftalıktı sanırım o zaman yıkayıp ütüleyip kaldırdım. Dolabın içinde batmaz diye, havalar da sıcakken güneşte kurusun istedim. Şimdi 32 haftalığım hiç canım istemiyor iyi ki o zaman yapıp kaldırmışım
Bahar1644 Kubra2707 yo 32 de iyi canım ama ben çok halsizim bir yerim ağrımıyor ama hep uyku halindeydim sizlerde zorlanmayın diye öyle dedim çünkü yıkadım ütüledim çantasını hazırladım kendi çantamı hazırladım e egıl kalk ha bire yorucu oluyor
Kubra2707 2kedi1beybi bende başlayayım ozaman yavaştan 28 haftaligim ne olur ne olmaz sağlıcakla kucağınıza alın insallah 🤲
Blackkcat Kubra2707 evet en iyisi yapabilir vaziyette yapmak sonrasında beklemek kolay zaten,ben de detaylı usg gireyim kıyafetlerini küvetini almaya başlıcam,gerisi var zaten abilerden kalma
2kedi1beybi Kubra2707 başlayın eğer dolabı varsa yıkamaya, benim dolap aksaklığı oldu ondan 32 ye kaldı hatta yoksa daha önceden bitecekti 😅 zaten bir günde bitmiyor gün gün kendinizi yormadan yapmış olursunuz. amin inşallah sağ salim kucağımıza alırız canım sağolasın 🙏🏼
Blackkcat Kubra2707 evet öyle gerçekten ya🫠ben bir daha doğurmam diye her şeyleride dağıttım bi elimde anne yanı beşiğim kaldı bir de bebek arabam onu da kullanıyorum hala oğlumda,anne yanını satılığa koymuştum hemen geri çektim 😅