Hamislerinhamisi Değerli güzel, can hamisler 👋🏻 23+2 yiz biz kızımla. Bugün hamileliğimin kusma dönemleri hariç ilk defa tansiyonumu dusuk gördük. Hamileliğim süresince 12-8 olan tansiyonum 9-6 lara düştü ve bir süredir yukselmiyor. İçim bir fena. Ve de sanki adet olacakmışım gibi, adet dönemlerimde sol bacağıma giren agri giriyor. Bu agri benim icin direk adet agrisidir kendimi bildim bileli. Korku sardı beni. Bir bileniniz ya da benzer seyler yaşayanınız var midir ? İçimi ferahlatırsanız çok sevinirim. 🙏🏻
Sarella Hamislerinhamisi benim hamileliğimin başından beri tansiyonum 9-6 ve gebelerde normal olarak kabul ediliyor doktorumda sordum zaten Senin doktorun ne diyor tansiyon düşüklüğü hakkında
Hamislerinhamisi Sarella ilk defa düşüyor kusma dönemlerimden sonra. Yanı iyiyken hiç ama hiç düşmedi. Hep 12-8 oldu. Haliyle sormadım doktoruma. İlk kez yaşadığım icin. o yüzden ilk olarak ne kotu olabilir düşüncesi geldi aklıma :/
Gnygns Hamislerinhamisi benimde 3. Aydan sonra hep düşmeye başladı suan normalim 9_5 filan oluyor. Doktor gebelikte tansiyon düşer zaten sorun yok dedi. Bana bi zararı yok şimdilik