Iremaydmrr Kızlar şimdi uyandım 7+2 hamileliğim lavobaya gittim bir baktım kanamam geliyor neyin belirtisi bu?
FKRKS29 Iremaydmrr yerlesme olabilir ama değişebilirde hastaneye gitme şansınız varsa hastaneye gidin derim
e_blue_sky_a Iremaydmrr pembe taze kan iyi değil. Acile gidin. Sağlıklı bir bebekse her şeklide durur inşallah
Blackkcat Iremaydmrr canım kanamalarda her zaman ilk işin hastaneye gitmek olsun,bi sıkıntı olursa ancak onlar durdurur ve nedenini ancak drlar söyleyebilir,çeşitli sebepleri olabiliyor kanamaların stres yapmayın,inş hemen geçer
Ylzknn Iremaydmrr benim de kanamam var iki gündür. Progestan iğne oldum. Fitili kullanmadım daha. Ağrım kasılmam yok Allah yardımcımız olsun öyle çaresiz bekliyorum.
Miniko_08_17 Bir acile gidin benimde 10 haftalıkken geldi endişe etmeden iğne serum ile kanamayı durduruyorlar sakin olun sadece🙏
Iremaydmrr Miniko_08_17 teşekkür ederm sakinim zaten şuan ağrımda yok ama tedirgin oldum gidiyorum Zeynep Kamil acile
TugbaaGunaydn Bende de olmuştu 18 haftalıkken hemen serum takıp iğne yaptılar bn bide progestan kıllanıyordum ona rağmen oldu . Korkma Allahın izniyle bişey olmaz
Iremaydmrr TugbaaGunaydn doktor fitil yazdı bebeği gördük ultrasonda duruyor dedi ama fitil etki eder mi
Peyda Şu an 7+3teyim. 6+2den beri lekelenme şeklinde kanamam var. Başından beri progestan kullanmama rağmen var. Dr baktığında bir kanama alanı görmediğini söyledi. Bol bol istirahat verdi.
Seguemka @" Iremaydmrr eder canım bende gittim kanama alanı görmüştü fitil kullandım bir hafta sürekli yattım dinlendim dün gitik çok şükür kalbini dinledik dikkat et sende Rabbim sana bağışlasın geçmiş olsun
Derin11 Iremaydmrr benim de aynı hafta kanamam oldu bende fitil kullandım 16. Haftaya kadar çok şükür fitilden sonra kanama görmedim kullanın şuan biz 28 haftalık olduk