36.4 haftalık hamileyım normal dogum bekliyoruz hayırlısıyla doktor 39 haftayı görürüz dedi ama ınsallah görmeyız
37. Hafta Kasım anneleri heyecan var mı😇
Kanalize 36 haftalık olduk, bende çok zorlanmaya başladım az kaldı doğuma ay başında randevum var inşallah herşey netleşir o zaman 😇
Kanalize 9 kasıma gün verdi son zamanlar ama geçmiyo artık 36+3
36+2 deyiz çok heyecanlıyım normal doğumu bekliyoruz 40. Haftada doğar inşallah 🥰
Kızlar bende 37 haftadayim tam dün gece bu sabah idrar rengim kirmiziydi resmen bu neyin belirtisi acilden hastaneye gitmelimiyim sizde de varmi aynı haftalardayiz
Kanalize 37. Haftadan merhabalar 😊Dün son bir eksikleri alayım bakayım derken oturunca yürüyemez oldum ödem şişkinlik ve ağrılar sağolsun😊Dengesiz bir doktorum olduğu için güne karar veremedik doğum şeklinede haftaya bakacağız artık 😕Bu ara ben aşırı uyuyorum iştahımda sıfır ağzıma yemek alasım yok🙄
Kanalize günümüzü aldik sabirsizlikaprensesi bekliyoruz. Gündüzleri neyseler geceleri çok zor geçiyor. Tuvaleti agrisi bitmiyor
Kanalize 37+5 normal doğum olacak inşallah ama şu aralar çok zor gecıyor 1. Yı 40 artıda dogurdum bu da o zaman dogarsa yandım
Ozlem-kara07 ne güzel hayırlısıyla kucağınıza alın sanırım ben hiç özlemeyeceğim hamileliği ağrılar beni mahvetti rahat uykuya hasret kaldım 🥲 bana bir gün önce yatış dediler sizin yatış ne zaman sabah mı birde hangi haftaya gün verdi
Feriideklc inşallah💖
batununannesi__ kesinlikle geçmiyor 36+6’yız 8 kasım bizim de sağlıkla doğsunlar🤍
batununannesi__ banada 9 kasıma gün verdi bıgun 36+3