36.4 haftalık hamileyım normal dogum bekliyoruz hayırlısıyla doktor 39 haftayı görürüz dedi ama ınsallah görmeyız

Kanalize 36 haftalık olduk, bende çok zorlanmaya başladım az kaldı doğuma ay başında randevum var inşallah herşey netleşir o zaman 😇

Kanalize 37. Haftadan merhabalar 😊Dün son bir eksikleri alayım bakayım derken oturunca yürüyemez oldum ödem şişkinlik ve ağrılar sağolsun😊Dengesiz bir doktorum olduğu için güne karar veremedik doğum şeklinede haftaya bakacağız artık 😕Bu ara ben aşırı uyuyorum iştahımda sıfır ağzıma yemek alasım yok🙄

Kanalize 37 haftalığız bizde son aylar cok zor artık bir an önce doğurasım geliyo okadar acizm kendimden ne gecem ne gündüzüm nefes darlığı ayaklarım uyusuyo bide iki cocukta var bu 3 cü cok zor 😑

Kanalize 37+5 normal doğum olacak inşallah ama şu aralar çok zor gecıyor 1. Yı 40 artıda dogurdum bu da o zaman dogarsa yandım

Ozlem-kara07 ne güzel hayırlısıyla kucağınıza alın sanırım ben hiç özlemeyeceğim hamileliği ağrılar beni mahvetti rahat uykuya hasret kaldım 🥲 bana bir gün önce yatış dediler sizin yatış ne zaman sabah mı birde hangi haftaya gün verdi

Kanalize dayanılmaz zor degıl aslında ama bı an önce dogsun diye dua ediyorum

Kanalize 36 haftalık hamileyim sezaryen günümüz belli 10 Kasım insallah🌸..aynı durum bende de geçerli sürekli tuvaletim geliyor gece, uyuyamıyorum, arada kasıklarıma ağrı giriyor, yürürken zorlanıyorum..hepsi bir yana çok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi😊

tgbas Dr yaz canım benim idrarda hep kan var hamilelik başladıgındna beri kum döküyorsun diyor ama bilemedim belki acil bir durumda olabilir

Sevgi1985 buraya yazdiktan sonra sağlık ocağına gittim idrar tahlili verdim sonucu yarin cikcakmis enfeksiyondan suphelendi ama bakalim