Comeasli Kizlar 40+0 haftlaik hamileyim yeni kalktim ve istemsiz birsey aktı yavaşca şu foss diye mi akar yoksa böyle mi 1 cay bardağı kadar
Seymakocabey Comeasli yengeminde öyle oldu evde azar azar geldi suyu yürüdükçe falan hala islanirsa kesin sudur benimde40+0 yürüdükçe suyla karışık @kıntı geliyo doktora gitcem birazdan
Hopefulmom Comeasli doktorum bir anda değil az az gelebileceğini de söylemişti siz bir doktorunuza görünün su çok önemli
Minigiim-vebenn52 Evet paçalarına kadar gelir diyorlar su olduğunu anlarsın diyor doktorlar normal akıntıdan farklı birden akıyomuş sudur bence
Comeasli Minigiim-vebenn52 azar azar geliyor suan da simdi gideceğim randevum vardı zaten direk acile mi gitsem doktorumamj
Comeasli Seymakocabey sanırım evet şu yürüdükçe akiyor yavaş yavaş bugün karar vermiştim seseryan için demek oglum gelecek
Seymakocabey Comeasli dogdumu 😍 benimde sırt bel ağrım vardi doktora gittim ne açılma var nede çocuk kanala girmiş 😔
Minigiim-vebenn52 Comeasli doktoruna git acil kısmından randevu olmasa da alır acil durum olduğu için