Basakcim FKRKS29 kaç kere test yapmıştınız hepsinde de silik değil miydi ya beb mi yanlış hatırlıyorum 😢
tugbadurmaz34 FKRKS29 üzüldüm senin adına ama modunu düşürme önümüzde yeni ay var inşallah bu sefer olur yumurtlama günlerini takip et yine Allahım izniyle olur inşallah sıkma canını biz hep buradayız 🥰🤲🏻
Gulsahhdd FKRKS29 Allah hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah gönlüne göre versin stres yapma ve ısrarla dua ♥️
FKRKS29 Basakcim evet 2 tane yapmıştım ilkinde çıkmamıştı 2. De çok silik çıkmıştı ama işte çok silikti zaten demekki yalancı cizgiymis😔 Bi dahaki aya insAllah ❤️😔
Basakcim FKRKS29 testlere gerçekten hiç güven olmuyor boşuna umutlanıyoruz😔 allah gönlümüze göre versin inşallah 🤍
Lavinia96 FKRKS29 kimyasal gebelik yaşamış olabilir misiniz acaba? ❤️🩹 geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda gebelik haberinizi alırsınız 🙏🏻
tugbadurmaz34 FKRKS29 Hakkında hayırlısı en kolayıyla olsun inşallah rabbim en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın sana 🤲🏻😘💕
Yigit_Yagiz_Moms FKRKS29 adetinizde gecikme yaşamanız stres yaptığınız anlamına geliyor lütfen kafanızı rahatlatın yoksa gerçekten hamile kalma süreci uzuyor