AslanKadini Benim hiç sivilcem yoktu genelde de olmaz ancak hamilelikten beri yüzüm sivilce ile doluyor geçiyor ellemiyorum ilaç da sürmüyorum yine çıkmış çenemde.. bunun hamilelik ile alakası var mı?
Nursonmez AslanKadini malesef evet var ben hamile olmadan önce yüzüm her zaman sivilce dolu olurdu hiç azalmazdı naparsam yapayım hamile kaldım yüzüm bebek gibi oldu çok mutlu oldum tabiki ama mutluluğum uzun sürmedi maleseff 36+2 olduk ve yüzümde birkaç tane küçük sivilceler çıktı….
Nnoktaa AslanKadini günlük ped kullanıyor musunuz? Sivilceleriniz genelde çene bölgenizde mi çıkıyor? Gebelikte sivilce problemi sık rastlanan bir durumdur. Ancak özellikle çene bölgesinde çıkıyorsa ve sorduğum soruların cevabı evet ise günlük ped kullanmayı bırakmalısınız 😅 çene bölgesinde çıkan sivilceler rahimle ilgilidir.
Aygy AslanKadini bende de yoktu şimdi çenem alnım yan taraflar sivilce boynumda da var 😔 çok yağlandı cildim ondan mı acaba ya da çok stres yapıyorum doğumu sonrasını o olabilir diye düşünüyorum