Zeynepgun Kızlar progestan kullanıyorum gece şiddetli bir kasık ağrısı ve mide bulantısı ile kalktım bu düşük belirtilerimi yoksa ilaç yaparmı kasik ağrısı bu arada hap alarak aldım
Mlttm4141 Zeynepgun ilk zamanlar bendede aynı durum yaşandı ben ilaca bağladım çünkü fitili kullandıktan bir süre sonra başlıyordu kasık agrisi
Alizee Zeynepgun bende aylardır kullanıyorum pek kasık ağrısı yapmadı doğruyu söylemek gerekirse. Ama mide bulantısı yapa biliyormuş diye çok duydum
Hagul03 @Zeynepgun Bende Kullanıyorum 5 Haftalıkken Verdi Doktorum Şuan 7 Haftalık Hap Olarak Kullanıyorum Ara sıra Baş Dönmesi Ve Mide Bulantısı Yapior .Peki Bı sorum olucakti hap bitesiye kadarmi kullanicaz günde 2kez sabah akşam kullaniyorm
GiGi1 Zeynepgun hap olarak almak çok mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor kullanmıştım hamileliğimin başında fitil olarak almanızı öneririm geçen haftalarda öyle kullandım etkilemedi
Ylzknn Progestanı neden kullanıyorsunuz yazar mısınız benim şuan kanamam var iğne oldum dün 5 iğne ve fitilverdi. Hala kanama var 2. Gün . Durumunuzu paylaşır mısınız kanama nasıl oldu ilaç geçirdi mi. Çok endişeliyim