Sureyya-A Şimdi herkes güzel güzel uyurken biz niye ayaktayız bizi niye uyku tutmuyor 🥲🫢 32+1 yaklaşık iki haftadır gece sürekli uyanıyorum sanki hiç uyumamışım gibi aynı durumu yaşayan var mı 🥹
Daisy0000 Sureyya-A Çünkü Allah sizi doğumdan sonrasına hazırlıyor 😅Bende uyumadım,çünkü oğlum devamlı emip kucakta durmak istiyor,göğsümde uyuyor,bırakınca uyanıyor 😅
Youngmotherr Sureyya-A uyumayan enerjik bi bebem var 😵💫 ben hamileliğimin başından beri geceleri uyanıktım niye bilmiyorum
YigitPoyrazMomm Sureyya-A 32+4 selamlar bebişim uyumadı sağ olsun benimde uykum bir türlü gelmedi deli gibi uyumak istiyorum ama.nerde gözümü açıyorum kapatıyorum yok olmuyor
Umran98 Aynı durum bende de var 28 haftalık olduk ama geceleri uyanmak ve uyuyamamak çok sıkıntı bubsefer gün içinde uyuma isteği oluyor ama iş güç uyunmuyor
Samiree Sureyya-A evet 10 gundur uyuyamiyorum geceleri 3 gibi uyaniyorumm sabah 7e uyursam uyurum uyumazsam bide gece uyurum 3-4 saat ve bu benim asiri sinirimi bozuyorr.31+3 haftadayiz dahaa 😖
Sureyya-A Samiree uykusuzluğa alışmak istemiyorum çünkü bu günleri arayacağız keşke uyusaydık dicezzz
Damla1623 3 aya yakın uyuyamıyorum 2. Hamileliğim 🤦🏼♀️ normalde 37. Haftadayım ama yumurtalama geç olduğu için Şuan 36 haftanın İçindeyim 10 Kasım da doğum zaman geçsin istiyorum bir an önce çokta heyecanlıyım duygular birbirine girmiş durumda 😑
Bbbsr Damla1623 ayy 10 kasımamı gğn aldınız bende 11 ine alıcam galba 10 u yas günü diye ilerde cocugum zorlanır diye düşündüm
3prens1prensesmom Sureyya-A 2de uyndim geri uyudum smdi kalktim😂 once wc sonra bi adet muz koca bi bardak su ve yine wc istegi geldi😂😂😂😂
Bbbsr Sureyya-A 36+2den selam uyandım 1 saattir uyuyamıyorum 😭 sağa sola dönemiyorum agrı giriyor bacaklarıma off cok zorrr. Bebiş doguncada 2 saatte bir uyanmak nasıl zor gelicek 🤭😄
Damla1623 @Bbbsr ilk oğlumla doğum günümüz aynı ay ocakta 2. De babasıyla aynı ayda olcak arasında pek olsun istemedim 😂 haftasına göre olsaydı tam babasıyla aynı gün 4kasımda olcaktı da olsun ne yapalım yine arada çok yok ilk oğlumla doğum günümüzü aynı gün kutluyoruz 2. Gelince artık babasıyla aynı günde kutlarız öyle düşündük istesek tutturamazdık 🤣🤣
pembebiranneadayi Sureyya-A yalniz degilsin❤️ 33+6 ne wc bitiyor ne ağrı sızı ne de susuzluk🥹🥹 en zor gunlerdeyiz galiba
Simbar pembebiranneadayi 35+4 uykusuzluk bacak ağrısı lavaboya gidiyorum sürekli ve bugün de adet olacakmışım gibi sancım var ne yapacağım bilemiyorum