Yessiimm glsmogrtmn rabbim hayırlı doğum nasip etsin sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 🥰🌸 İyi düşünün iyi olsun.. ☺️
8mucizem8 glsmogrtmn hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah Allahım tez kurtarsın bebeğini de seni de 💞
Passions glsmogrtmn bende 8.30da hastaneye gidicem açılma vardı önceliğim normal olursa, olmazsa sezeryana alıcaklar stresten bütün gece uyuyamadım🥺
Yaskos99 glsmogrtmn Bende ayni saate serzeryan olacağım bende karışık duygular içindeyim uyuyamıyorum rabbim em gğzel şekilde atlamamızı bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin bize inşallah 💓🤲🏻
glsmogrtmn Yessiimm inşallah Allah razı olsun ☺️ Stres yaptım sanırım beş dkda bir tuvalete gidiyorum ve midem alt üst
Yessiimm glsmogrtmn gayet normal heyecan stres hepsi bi arada şuan ☺️ ama en güzel yanı artık kavuşma vakti 🥰
glsmogrtmn Passions Rabbim yardım etsin ben şu an nstdeyim yatisim yapıldı Rabbim kurtarsin kolay yoldan inşallah 💗
glsmogrtmn Yaskos99 Ayy Allah senin de yardımcın olsun canım inşallah sağ salim kolayca alalım yavrularımızı kucağımıza🥰
Passions glsmogrtmn ayy benimde yatışım yapıldı Allah ikimize de kolay doğumlar nasip etsin inşallah🥰