Ozge56 canm her oksurme hastalik vs degil. Bzde oksuruyoruz bazen hastaliktan mi? Bogazi gicik olmstr,yutkunurken nefes almayla birlkte ikisini ayni anda yapamamstr ondan oksurmustur. Cevredekileri gercekten hiiic takma. Millete baksan ohooo. Herkesin sutu duvarlara kadar fiskiriyormusta, yok pacalarina kadar sut akiyormusta blmem ne. (Bunlar olabilir bu arada yalanlamiyorum) taamam ama herkes bir degiki. Bes parmagimizin besi bile bir degil. Kmse hikaye anlatmasin. Siz smdi napiosunuz bliomusunuzz, kafanizi bii guzeeeel sifirliyorsunuz. İmkaniniz varsa anneniz kardesnz vs szle kalsin veya siz onlara gidin farketmez. Bir odaya geciyorsunuz ve bebeklerinizi aliyorsunuz ve kapiyi kapatiyorsunuz butunn laflari soylenenleri disarida birakip. Siz bir annesiniz, iki tane memeniz mevcut. Bunlar sut uretmek ve emzirmek icin yaratilmis. Siz bir annesiniz ve evlatlariniza hayli hayli yetersiniz kmse karismasin. Sağım makinasini haayatnzdan bi cikarinn smdilik. Zaten snra akliniza bile gelmeyecek 😊 smdi bebeklerinizi aldiniz ya, baslayin emzirmeye. Bebekleriniz her mizmizlandiginda emzirin. Bakin, her aglamak icin agzini actiginda dayayin memeye. Yaninizda biri kalsin dye şu yzden dedm, sz sadece emzirceksnz cnku baska is yapmayacaksniz. Yemegi onlar yapacak sz tuvalete kalkacaksniz yalnzca. Her frsaatta da uyumaya calisacaksiniz. Bunu sekilde 3 gun geciirin ve asla mama vermeyin. Cocuklarm acliktan ölur demeyin,hcbsey olmaz. Bakin ltfen dedigimi yapin, cok zor olacak evet ama sonra sutunuzun yettigini gorunce buna degmis diyeceksiniz. Ben 2 hafta olacak mamayi birakali,kendi kendime bi anda kestim ve allahima bin sukur sutum yetiyor artik. Bir daha ne sagim yaptm ne bsey. Ozellikle bsy yedigimde yok.sadece emzirdim. Bos laf gbi geliyor ama emzirmek disinda sutu cok fazla arttiran hcbsy yok ne yazkki. O yzden lutfen emzirin.ikiziniz oldugu icin size extra zor olacak ama sonucunu gorunce oyle bi rahatlayacaksiniz ki.. inşaallah dedigimi dikkate alip yaparsiniz. Kendinizi kotu hssetmeyin. Her anne cocuguna yeter ve her anne mukemmeldir 🌻