Kbrnrkl Rabbim bir an önce sağlıkla sıhhate kavuşun kızlar 34 haftalık doğum yapmıştım 1 ay ayrı kalmıştım kızımla. Şimdi 4 yaşında sağlıklı çok şükür. Umudumuzu kaybetmeyin hep dua edin rabbim her zaman sizinle beraber ♥️🤗
Sadeceanne2 Misraf hayırlısı ile inşallah sağ Salim alıp çıkmakta nasip olacak. Demek Memiş bile emmeye başladı 😊😊😊 o zaman yakındır Düzene. Girmesi
Sadeceanne2 Misraf zamanında mı doğdu kuzum. Tam emin olmadan çıkarmazlar inan ki en iyisi sende kendini topla dinlen hazırlan bol bol uyu. Süt sağ emzirmeye gitsende sütün çoğalsın 2saatte bir sağ sütünü
happyson Misraf İnşallah bir an önce çıkar canım 🕊️😇. Özel hastanede mi doğum yaptınız ablamın oğlunu da aynı sebeple küveze almak istediler ablam güvenmedi vermedi bir şeyi de yoktu gerçekten bebeğin.
Serap-asel Misraf Allahım tez zamanda şifa versin inşallah sızde dua edın 2aylık kızım uyuz oldu kafayı yemek üzereyken.
Misraf adalinda-35 evet 3 saate bir gidiyordum hastanedeyken şimdi evden gidiyorum 6 saate 1 gitmeyi düşünüyorum
Melodimm Misraf Gözünüz aydın♥️Sağ Salim birlikte evinize dönün hemen insAllah♥️🤲🏻Neden oksijen sıkıntısı yaşadı?
Sadeceanne2 Misraf önlem amaçlı 40 haftası tamamlanana kadar tutarlar büyük ihtimalle canım yani 8 -10 gün Allah’ın izniyle sağ Salim alırsın kucağına korkma dua et