Srnmelek Kızlar fikret kayınbabamın ismi. İlk ismine karar veremedik. Sizce yiğit fikret nasıl? Yada daha başka hangi isimleri önerirsiniz?
Melek0606 Srnmelek kayinbabamin ismini koymak zorunda mısınız yani sizmi istiyorsunuz yoksa zoraki olan birşey mi
Hilalcr Srnmelek kusura bakmayın benim haddim değil ama yine de söylemek isterim gerek dinen gerek de bu enerji işleriyle uğraşanlar pek tavsiye etmiyorlar bu durumu eğer isterseniz bir araştırın sebeplerini belki haberiniz yoktur diye ben söylemek istedim kusura bakmayın tekrardan
Srnmelek Melek0606 Hayır zoraki değil. Kayınbabam 10 yıl önce vefat etmiş. Eşimin arkadaşı babasının ismini koyacakmış onlar söyleyince acaba eşimde ister mi diye düşündüm. Koymak ister misin dedim. Yani olabilir sende istersen dedi ama başka isimde düşünürüz dedi. Abisi koyacakmış kızı olmuş.
Srnmelek Hilalcr Anladım canım doğrudur. Karakteri huyu aynı olur falan diyorlar. Bilmiyorum istiyorum ama böyle şeyler duyuncada acaba mı diyorum
ElifKarata Hilalcr böyle şeylere inanıyorsunuz ya bende buna şaşırıyorum… Allah a şirk koşmaktan başka bisey değil kulun sözüne inanmak. Bunları söyleyenler kim Allah aşkına herseye inanmayın.
Minikperi Hilalcr ya ne alaka ne alaka bi kere dinen sorun olsaydı Peygamberimiz babaannesinin adı olan Fatımayı kızına koyar mıydı? Saçmalamayın ve uydurmayın. Enerjiymiş. Dinen bir şey uygun değilse Kuranda ve Sünnette yeri olurdu.
Hilalcr Srnmelek benim en büyük isteğimdi vefat eden dedemin ismini çocuğuma koymak hatta rüyamda dedeme bile söyledim koyacağım ismi tam olarak ki daha önce 2 isim olarak hiç düşünmemiştim bile ama sonra araştırınca vazgeçmek zorunda kaldım
H1z2a3 Srnmelek ben de eşimin babasının adını bırakıcam o da koronadan vefat etti 3 yıl önce eşimle muhammed fuat olarak düşündük allah nasip ederse muhammed her ismin yanına yakışoyor
Minikperi Srnmelek Fikret Ali Hazal Kayanın oğlu uyumlu düşünürseniz. Görkem Fikret, Poyraz Fikret, Fikret Tuna, Fikret Yasin gibi isimler olabilir.