Denizbllt Senatr ben de 16+3 üm. Aynı akıntı bende de var doktora sordum normal merak etme dedi. Hatta sizin gibi amniyon sıvısı olabilir mi çocuk susuz kalır mı dedim. Amniyon sıvısı öyle bişey değil dışarı akıntı sızıntı yapmaz bu akıntı normal rahim içinden vajinadan gelen akıntı demişti. Gebelik döneminde olacak bazen fazla bazen daha az olacak . Ben sürekli günlük ped kullanıyorum ama sorun olmaz merak etme
Senatr Denizbllt bizde bugün 16+6 yz. Benimde aynı bazen su gibi olunca korktum bende renk yok su kıvamı cnkü progestan dan mı acaba dedim ama akntı değişiyor sürekli bir koyu kıvam bir su gibi sarı yada renksiz, normalse iyi cok sükür bu haftalarda bu oluyor demek ki
Denizbllt Senatr herşey akıntıyı etkiliyor biliyo musun. Susuzluk az su içmek, parol içmek, serum yemek, tatlı yemek, ilaç kullanmak hepsi etkiliyor. Sıkma canını akıntı normalde de oluyor kadınlarda. Hamilelikte daha fazla
Senatr Denizbllt haklısınız etkilediğine bende inanıyorum devit kullanıyorum o da idrar ve akıntı rengini cok değiştiriyor bnce cokta takılmamak lazm bazen herseye çok takılıyoruz sanırım hamilelik zor biraz psikolojik olarak 😏🙈