YigitPoyrazMomm 32+4 olduk heyecanım tavan duygularım sel yavruma kavuşmak için gün sayıyorum hiç bitsin istemiyorum ama bi yandan da artık kokusunu içime çekmek için can atıyorum sağlıkla gelsin minikler dua ile büyüsün💙👼 Şafak kaç hamişler😇🌸
YigitPoyrazMomm Zeynep_2304 çok az kaldı kalbim yerinden çıkacak sanki😍😍 sağlıkla gelsin canım benim🙏🎉
Zeynep_2304 YigitPoyrazMomm Amin inşallah benim de bi yandan doğum korkusu başladı bi yandan heyecan duygular karmakarışık sağlıkla gelsin minikler😍
Zeynep_2304 YigitPoyrazMomm inan hiç elimde değil düşüne düşüne rüyalarıma bile giriyor her gün rüyamda doğurduğumu görüyorum 😅😅
YigitPoyrazMomm Zeynep_2304 düşünme pozitif enerji al ver al ver ay bir an önce dogursak dimi artik😂😂
Zeynep_2304 YigitPoyrazMomm aynen ya keşke bu günler de bir an önce geçse son günler sanki geçmiyor gibi geliyor bana 😅 bu arada sizin ilk çocuk mu
Zeynep_2304 YigitPoyrazMomm evet benim de ilk çocuk canım😍 bende öyle ama bir an önce de kavuşmak istiyorum kucağıma alıp bol bol koklamak istiyorum artık
YigitPoyrazMomm eminebzkrtt hahah tisikirler bunu iltifat olarak kabul ediyorum çokça benden sana kalp😘😂❤ amin kuzum💖