HilalTr Kızlar şehir hastanesinde sezaryen doğum yapan varmı kendi doktorunuz gün mü veriyor yoksa nöbetçi doktor mu yapıyor bilgisi olan yazabilir mi lütfen ❤️
Merveser41 HilalTr ben sordum o gün hangi doktor nobetciyse o giriyor. Hep gittiğin doktor çıkıp gelmiyor yani
Oscarito41 Merveser41 hadi yaaaa bosuna mi bastan beri hep ayni doktora gidiyoruz o zaman.. taaa korfezden gidip geliyorum bi doktorum olsun da o girsin diye bekliyorum bende… Gun falan vermiolarmi yani… Valla bilseydim o kadar yolu cekmezdim korfezdekine sopalidakine giderdim sadece dogum icin sehire giderdim o da mecbur diger hastaneler sezeryan yapmiomus cunku 😏
Merveser41 Oscarito41 planlı sezeryan olacaksa doktorunuzla konuşun onun olduğu güne denk getirir belki. Bir iki gün beklersiniz belki onu. Ben 6. Ayda oraya başladım kim denk gelirse ona gidiyorum
Zeeynep1 HilalTr teşekkür ederim canım.oncelikle doktorun zamanın geldiğinde sezeryan günü için EKG kan tahlilleri nst istiyor tüm tahlilleri birlikte anestezi doktoruna yönlendiriyor. Anestezi doktoru tahlilleri bakıyor sorular yönlendiriyor sigara içiyor musun akraba lik var mi flan var mi gibi sorular bir sorun yoksa onay veriyor sonra kadn doğum acile gidiyorsun onlar gün veriyor.agri sizi herhangi birsey yoksa sezeryana 3 4 gün kala nst ye kontrole çağırıyor lar .daha sorma sezeryan günü çantanı hereryi yanına alıp geliyorsun en geç 8.30 burda olun diyorlar oyle gidiyorsunuz .tabi bnm 30 Ekim deydi normalde suyum gelince acil sezeryana aldılar doğum ağrısı da çektim.ilk başlangıçta oda da teksin doğuma almadan aldıktan sonra yanına refakatçi alıyorlar benim ablam kaldi ama 1 saat flana ziyaret ci girebiliyor dediler ama öyle cokta büyük bir kural değil çok kalabalık olunca çıkartıyorlar yada doktorlar kontrole gelince. Özellikle akşam 19:30 dan sonrasına dikkat ediyorlar. Mesela şuan yan tarafta ki yatakta kadının eşiyle annesi duruyor yanında .bazı şeylere tolerans tanıyorlar dedikleri kadar kötü değil.kendi doktorun maalesef girmiyor .Başka doktor girdi ama memnun kaldım iyiydi içerideki hemşireler ebeler de iyiydi.sadece sağlık görevlileri var ya sonda flaan takmaya geliyorlar onlar biraz suratsizdi .
HilalTr Zeeynep1 çok geçmiş olsun canım hiç üşenmeden yazmışsın Allah razı olsun ❤️ hangi doktor yaptı ameliyatını biliyor musun
Eazraaa HilalTr Google da Kocaeli şehir hastanesi yazıp girin doktor çalışma listesi var kadın hastalıkları ve doğum yazıp hangi gün kim acilde nöbette yada izinde doğum salonunda görebiliyorsunuz oradan bakabilirsiniz
HilalTr Eazraaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun daha doğumuna çok var ama şimdiden öğreneyim dedim çünkü değişik doktorlar gelmiş çok hiçbirini bilmiyorum merak ediyorum
Eazraaa HilalTr rica ederim 🌸 ben son haftalarda olduğum için randevusuz gidiyorum acile kim bakıyorsa o denk geliyor Didem hanım, Sümeyye hanım,Arzu hanim denk geldi hepside iyiydi.ama tabi en başlarda tek doktorla hareket etmek en iyisi.
Nur3546 Eazraaa merhaba kaçıncı haftadasınız acaba benim 38 haftadayım ama normalde devam ediyorum acile yönlendirilmedim
Eazraaa Nur3546 38+6 olduk 34 haftadan sonra poliklinik bölümüne gidip o gün hangi doktor bakıyorsa ona muayene olabiliyorsunuz son haftalarda olup randevu bulamayan hastalar için yapılmış bir sistem ve güzel oldu ben iki kere randevu aldım iptal edildi nedense o yüzden zaten son zamanlarim olduğu için haftada bir gidip sıra alıp nstye girip muayene oluyorum sırada çabuk geçiyor sadece nst sırası olabiliyor