Masidegulsuna Kizlarr nasil geciyor hamileliginiz çok heycanliyim artik oynasada bende hissetsem havasindayim.. ben hala hissetmiyorum hareketleri oynayip hisseden varmii
Hatice333 Masidegulsuna bende 14 haftalık oldum ve hissetmek istiyorum ilk gebeliğim çok merak ediyorum o hissi duyguyu ama ilk gebeliklerde 18-20 hafta arası hissediliyormuş 😩
Bburrcu Masidegulsuna 13+0 olduk bugün erkek dedı hareket hissetmiyorum henüz herşey yolunda ama serklaj dedı bütün modum düştü korku sardı 😥
Hatice333 Masidegulsuna valla çok istiyorum artık hergün elimle hissetmeye çalışıyorum ama yok 🤗 cinsiyetiniz belli mi peki
Hatice333 Masidegulsuna yani çıkıntı yeri çok parlak çıkmış genelde kızda da kabarık oluyor bacak arası ama üç çizgi varsa kız olabilir çok parlak çıktığı için belli değil . Doktor kesin mi konuştu
Hatice333 Masidegulsuna değişedebilir canım ben bir hafta sonra gideceğim 15. Haftada o zaman bende öğreneceğim
Masidegulsuna Hatice333 kizimda tam 12 de gittim direk yine kiza benziyor demisti o yuzden heralde buda erkekdir dedim erkege benziyor denildikten snra pek kiz olmacagini dusunmuyorum ama hayirlisi 1 kizmm var hayirlisohla birde oglum olsun insallahh çok saolun yorumunuz icin
Hatice333 Masidegulsuna Evet belli değil çok haftaya öğreneceğiz inşallah sağlıkla gelsinler de 🙏 ilk çocuğum zaten kız erkek farketmez ☺️ ilk gebeliğin mi seninde