orkide123p3t Eşim tutturdu erkek olursa Alparslan koyacakmış kız olursa ben koyacakmışım istediğimi burda bazı arkadaşlar kız dedi ama bidaha bakın nolur doktorun da tahmini vardı ama söylemedi kesin olmadığından ben kız gibi hissediyorum açıkçası ama beni strese soktu bu adam delirtcek temelli erkek olursa Alparslan diyor başka bir şey demiyor evet saygı duyuyorum ama yani çok bencilce geliyor benimde çocugum her gün iğne atıyorum heryerim mosmor benim hakkım yok mu oğlan da olsa kız da olsa Burada 12 haftalık şuan 14. Haftaya girmiş bulunmaktayız
Dilekonurr orkide123p3t valla ben anlamam da sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil isim konusunda da o zamana kadar caydırırsın belki ya isim hoşuna gitmiyorsa söylersin yani benim içime sinmiyor ikimizin içine sinen bi isim olsun diye tabikide seninde söz hakkın var, bütün ceremesini sen çekiyorsun hamileliği ayrı doğduktan sonra bakımı ilgisi ayrı
nurcakar03 orkide123p3t Bebeyi göremiyorumda isim konusunda oda babası nolcak koysun bak kızda tamamen sana bırakıyor en önemlisi aileden birinin ismini koymaması ona işte sonuna kadar karşı çık ama heves etmiş Alparslan’da çok güzel bir isim bence erkek olursa bunu sorun etme olmadı 1 isimde sen koy Alparslanın yanına yakışan çok güzel isimler var
orkide123p3t Dilekonurr haklısın hiç cayacak gibi değil ama kendine kabul ettir diyor 😂 koymus kafaya yapacak dediğini neyse olsun napalm belki kızım olur
orkide123p3t nurcakar03 Çok haklısın biliyor musun o da babası öyle heves etmiş koysun bende yanına isim koyarım aslında benim dert ettiğim ismin ağır gelmesinden korkmam ilk bebeğimize koyacaktık sonlandı hamilelik o yüzden koyamadık yani onun ismi o hocaya sorarız koymayın derse koymayız diyor
Dilekonurr orkide123p3t rüyama girdin kız 😂 ama hatırlamıyorum sadece bebek var adını alparslan koyuyoruz
Aysegul166 Bizde eşimle bu anlaşmayı yaptık kız olursa benim istediğim isim erkek olursa o aybars koyacakmış en azından seçerken yönlendirdim bu arada alparslan ismini çok severim
Beyzanury1234 Aysegul166 erkek olsaydı eşimde Aybars hayaliydi bende çok seviyorum ismi ama kız geliyor aden koyduk
orkide123p3t Mrtbrv cidden merak ettiğim için soruyorum kaçıncı fotoğraftan anladınız herhangi Bi çıkıntı VS de yok gibi geldi bana