YigitPoyrazMomm Kızlar ben kuş olmayı çok isterdim göklerde uçmayı başka yerleri keşif etmeyi kanatlarımın arasından geçen o rüzgar hissetmeyi çok isterdim😊🕊 Peki sizler ne olmak isterdiniz💖
Aylaninannesi123 YigitPoyrazMomm galiba bulut olmak isterdim kimsenin beni yaralayamayacağı ulaşamayacağı birşey. Hayvan olsam bu dünyada eziyet çekerdim insan olmak istemezdim yine aynı sebepten 😀
Deli_hatun_7 YigitPoyrazMomm hiç dünyaya bile gelmek istemezdim şuanki halime binlerce kez şükürler olsun ❤️ ama çok yoruyor yalan dünya
Beyzanrrr YigitPoyrazMomm bidaha bu dunyaya gelmemeyi isterdim insan yoruluyor ya isyan etmiyorum ama gerçekten yoruldum ve yaşım daha 22
YigitPoyrazMomm Aylaninannesi123 bak bu iyiydi he o zaman bende güneş olayım😂❤ doğru diyorsun hayvan olsan bile eziyet çekiyorsun ama kuşlar kimseler ulaşamaz güney kutupta yaşamak isterdim kimse yok orda senin yazdığın şey çok etkili birşey kimsenin beni yaralayamacagi birşey diyorsun ya içim bir giti😥
YigitPoyrazMomm Beyzanrrr daha yaşın çok genç önünde uzun bir hayat olacak negatif insanları hayatından sil hayat çok güzel kuzum😇🌸
Aylaninannesi123 YigitPoyrazMomm insanlar gerçekten o kadar kötü ki bir yerde okumuştum dünyanın başına gelen en kötü şeydir insanoğlu diye öyle haklı ki. Ne doğaya saygımız var ne insanlığa nede hayvanlara
YigitPoyrazMomm dilaraRecep keşke çocukluğumuza dönsek dimi ah ah sobanın yanında annemiz kafamıza tas ile yıkardı o sıcaklığı hala unutamadım
YigitPoyrazMomm Ebrarin_annesiiii0623 bakalım ölünce tekrar gelecekmiyiz çok merak ediyorum bunu aslında hiç gelmemek daha iyi ama gelirsem de kuş olmak isterdim hemen ölüyor zaten bir uçak çarpsa biti olay😂😂
MelteM2cck YigitPoyrazMomm ben psikolog olmak isterdim. Küçüklüğümden beri olmak istediğim yapmak istediğim meslek psikolog. Ama babam sagolsun olamadım. Öyle bir şansım da kalmadı. Ama tekrar gelseydim dünyaya kesin olurdum
YigitPoyrazMomm MelteM2cck umarım dileklerin bir gün kabul olur🌸 benide ailem saolsun okutmadi lise ye kadar okudum sonra kendimi bayan kuaför mesleğine attım sonra evlendim bıraktım ama okusaydım astsubay olma hayalim vardı💖
tugbadurmaz34 YigitPoyrazMomm bende inanılmaz bir annelik içgüdüsü var dünyada ki tüm bebeklere anne olacak kadar herhalde Anne olmak isterdim 🥹🌸
YigitPoyrazMomm tugbadurmaz34 oy kuzum benim senin merhametini seveyim kalbinden öpüyorum seni🙏😍💘 umarım dilegin bir gün kabul olur🙏🎈
YigitPoyrazMomm Deli_hatun_7 diledigin gibi yasa hayatını bir kere geliyoruz evet herşey yalan ama orayı çiçek bahçesine çevirmen senin elinde kuzum😇🌸
MelteM2cck YigitPoyrazMomm hayaliniz çok güzelmiş. Benimde olma şansım kalmadı. Ben meslek lisesi okumak istedim puanım kırılmıyor diye. Babam imam hatip lisesi okuttu zorla. Haliyle tıp okuyamadım puanım çok kırıldı 😔
tugbadurmaz34 YigitPoyrazMomm çok teşekkür ederim canım benim o senin kalbinin güzelliği 🥰💕 çok şükür şu an hamileyim 2 kayıpa rağmen nasip olursa ilk bebeğimiz olacak bizimle beraber sabırsızlıkla 7 Yıldır bekleyen ailelerimiz ve sevdiklerimiz var İçimde ki annelik duygusunu bastıramıyorum hiçbir zaman birazda duygusalım birde eklemek istediğim bir şey daha var hayata bir daha gelmek isteseydim dünyanın en zengin insanı olarak gelmek isterdim o zaman tüm çocukların eşit şartlarda yaşamasına vesile olurdum belki 🤲🏻
Deli_hatun_7 YigitPoyrazMomm çiçekler ekmek istedıgım bahçeme o kadar fazla kara bulutlar varki halbuki o çiçeklerin güneş görmeye ihtiyacı var çok yoruldum cidden 😔