gamzedenizz hanimlar bugun 26 haftalik olduk 🙏 ama hala bebisimi sanki kasikda hisettiorm bazen vurunca canim acik sizce sorun bendemi yoksa bizindemi ayni acaba..
EzgiDurdu gamzedenizz benimde bazen öyle oluyor 🤔 karnınız kaşınıyor mu kızlar birşeyler sürmenize rağmen
Tweetybaby gamzedenizz ayakları aşağıdadır benimde öyleydi 27.haftada döndü bazen yine aşağıda hissediyorum ama tekmelerini oynamalarını değil ağırlık başını🐣
Sedalii Canım bizde 27 olduk bazen çok aşşada hareket ediyor, hatta sanki vajinadan çıkacak gibi hissettiğim bile oluyo 😂😂 Ama bazende bildiğin miğdeme yakın hissediyorum birazdaha buyudukçe yukarı çıkıcak normalmiş 😊😊
gamzedenizz Sedalii aynen ya sanki bacaklarila asagiya vuruyo cikacak gibi 😅 kasiklarima falan da kucuk die sanirsam asagida
Ceylanim kizlar bend3 28 haftaligim göbeğim asiri kasilmadan sizliyor ilk gebeligimde ki catlaklara yenilere ekleniyot ve asiri sizliyor elimde yag krem ne bulursam sürüyorum ama uok nafile geçmiyor sizisi agrisi ve son olarak bende kasikalrimdanhissediyorum ne zmaan donecek acaba??
gamzedenizz Ceylanim aa ayni durum iki gun once bende oldu karim cok sertlesiyo ayaga kalkinca arada canm aciyodu gergnlkten dktra gttm ntsye girdm sancm falan cikmadi normal ddi hap verdi
gamzedenizz GamzeCan demekki tek korku bende degilmis ayni duygular icindyizz amann onlar iii olsunlar saglkla dogsunlarda nereye tekme atmak istiyosa atsinlar onlara hersey serbest 😍
Ceylanim gamzedenizz gobus buyudukce agri sanci yapio deri gerildikce 😣😣😣😣 krem yag allahim elomden dusmuyor inslalh ilerliyem haftalarda hafifler cok zor bu aci 😣😣
GamzeCan gamzedenizz aynen öylee bazen biyerimde bi ağrı oluyo diyorm ki umarım organlarma bisey olmustur bebekle ilgili olmasında 😂 bu duygular cok farklı😍
EzgiDurdu GamzeCan karaciğerle ilgili olan rahatsızlık mı o canım duymuştum sanki daha önce 🤔 tehlikeli bişey mi ☹️
GamzeCan EzgiDurdu evet cnım karaciğerle ilgili ama çatlıyosun diyede olabilirr sen sadece doktoruna söyle ihmal edilmesin diye söylemek istedimm sakın kötü düşünme sadece aklının köşesinde bulunsunn😊