38+4 de muayene için gittiğim gün hala hiç açılmam yoktu, doktor normal doğum ihtimalimin düşük olduğunu söyledi, ya bir hafta daha bekleyelim ya da bikac güne alayım dedi tam karar verme aşamasındaydım ki doktor ultrasonda suyumun azaldığını gördü, bugün acil almam lazım dedi, kahvaltı yaptığım için öğleden sonraya saat verildi, ameliyathaneye geçtiğimde nabzım çok hızlıydı ilk doğumum hiç korkum yoktu ama stresliydim, spinal anestezi oldum sadece o an canım acıdı sonra hicbirsey hisstmedim, doğum anı en kolayıydı, ameliyathanede muhabbet gülüş cümbüş bebeğim oldu hiçbir acı hissetmeden, bebeğimi gördüğüm an zaten ağlamaya başladım çok güzeldi, sonra dikislerim atıldı ve odaya götürüldüm, korkanlar için yazmak istedim gerçekten hicbirsey yokmuş ama ben ilk dogumum başıma ne gelcegini bilmediğimden çok stres yaptım, bir anestezi iğnesi yapılırken bir de ilk defa yürürken biraz canım yandı sonrası bebeğimle mis gibi, estetik dikişliyim, dikişim küçük zaten ikinci gün ayaklandim öyle hiç yatmadım, eve geldim işlerimi yaptım, bir hafta oldu rahat oturup kalkıyorum, korkanlar için yazmak istedim, bebek bekleyen tüm annalere hayırlı acısız doğumlar diliyorum 🌸💕