JEFF Vajinaya igne batıyor sanki Bu normal mi kızlar Evde yalnızım bişeyler hiss ettikce korkuyorum Bişey olcak diye
Alkaan5561 JEFF ayyy çok fena benimki de öyle oluyor sanki dersin ciikicak ama artık çok normal kendini yavaş yavaa assagiya veriyor yeri daralıyor büyüyor ve doğum pozisyonu aliyor
Canankara1992 Ya idrar deligim yada vajina anlayamadım tam bir aydır saniyelik bir sancı giriyor sızı mı batmamı degişik birşey tam ordan göbek deligime çıkıp geçiyor öyle devam etse kötü eder sadece bende oluyor sanıyordum
Esracmmm JEFF ay onu bilmiyorum ama kızlar bilen yazsın bende de mide ağrısı alt karın ağrısı var biraz sindirim sistemim de şu sıra bozuk kabızlık gaz onun ağrısı mı yoksa böyle sancı olur mu
Glcn-61 Esracmmm bu ara salgın var herkes hastalanıyor benimde bi gün boyunca karnım ağırıyordu ama artık ağrı mı gaz mi nedir anlam veremiyorsun snra yürüyüş falan yaptım yoğun bi şekilde ertes gün gaz çkardım ağrı filan kalmadı
BirVeraAnnesi35 JEFF bende 35 haftalığım ama pek hatırlamıyorum olduğunu bence aşağı doğru ayaklarıyla baskı yapıyordur yada kollarıyla
Gokturk07 Bende 35 haftamdayım ve aynen bahsettiğiniz gibi batmalar sancı benzeri ağrılar hissedyrm ve ciddi anlamda vajinaya baskı 🙄
Momnesrin Bende de oluyor o sanki bi anda bisey boşalacakmıs gibi.doktora sordum normal dedi. 35.haftamdayım kasık ağrısı ve gogus hassasiyeti başladı 🥹 az kaldı Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar 🩵🙏
Glcn-61 Esracmmm kesinlikle bi gün tuvalete çkmadm ağrıdan Kıvrandm snra gaz filan çkarınxa rahatladım bence sende öyle oldun kefir falan iç yürüyüş yap bol su iç kabızlıkta olabilir