aysh_23 ilk cocuğum böyle olması normal mi kızlar hiç anlamıyorum 3 aylık kızımın kafa şekli böyle bana değişik geliyor kafası sanki yukarıya doğru büyüyo resimde mesela kafanın üstü uzun nasıl anlatacağımı da bilmiyorum
Elsa57- aysh_23 canım sürekli yan yaptırıyorsan kafa şekli yukarıya doğru şekil alabilir bebekler için düz kafa yastığı var tavsiyem onlardan alman olucak
Aaa122 aysh_23 yeğenimin de kafa şekli bozukluğu vardı ama onun bıngıldagı erken kapanmıştı.Cranıal tedavi merkezinde tedavi oldu kask kullandı isterseniz instgrmaınjz varsa ordan bi göz atın bu sayfaya
himne_ aysh_23 sürekli sırt üstü yatırmaktan böyle oluyor düz kafa yastığı kullanmanızı ve mümkün olduğunca sağına ve soluna yatırmanızı tavsiye ederim
AslanKadini aysh_23 oyy kuzum benimm maşallahh♥️ bence sen doktora göster onun tavsiyesi daha iyi olur ..
hms aysh_23 bi sağa bi sola doğru yatırın hep aynı yöne yatmasın. Uyanıkken de düz kafa yastığı kullanın
Snmlsn aysh_23 keltoşun güzelliği maşallah ❤️❤️🧿 sağlıkla büyüsün yavrun inşallah. Yastıklar var aslında e bebekte filan satılıyor. Ama doktoruna danış yine sen.