Iremaydmrr Kızlar canım çok şiddetli derecede çiğköfte sürüm istiyor yemekte sakınca varmı 7 haftalığım
Oznurkk Iremaydmrr ben hep yiyorum ne olacak ki. Tek sorun içerisinde et olmasın. Normal çiğ köfte yiyebilirsiniz. Hatta imkanınız varsa kendiniz yapın hem içeriğini bilirsiniz hem de taze yemiş olursunuz ben hep öyle yapıyorum.
Elo__35 Iremaydmrr ben yedim birşey olmaz etsiz çiğ köfteden komagane Battal bey hep canım isterse söylüyorum 😂
Iremaydmrr Cansukapan ben komageneden geçtim biraz önce anlayamadım sakıncalı mı değil mi kokusu resmen cezbetti
Yasemin_bilgili Iremaydmrr ben hamileliğim boyunca yedim, yani zararlı falan diyolar googldan falan baktığımda, çiğ etten yapılan çiğ köfteler zararlıymış onu da şuan yapan yok zaten bildiğim kadarıyla yapan varsada ben bilmiyorum
Merve1414 Iremaydmrr dün 1 kilo yedim nerdeyse tek başıma valal canım me istoyorsa yedim 2 doğum yaptım salam sucuk kokoreç kelle paça hamburger pizza ama hiç bir sikintida olmadi
bdenerigokce Iremaydmrr diyetisyenim rahatsız etmiyorsa abartmadan ye dedi, şuan 8 buçuk aylığım ara ara hep yedim ama şuan sanırım rahatsız ediyor mide yanması yapıyor çok üzülüyorum bu duruma 😳😂
Sinemenem Iremaydmrr merhaba doktor bana 3 ay geçtikten sonra canın çekince abartmadan ye demişti ilk 3 ay önemliymiş