Ciceklibahcee Merhaba arkadaşlar şu an 10 haftalık hamileyim 2 hafta sonra yani 12.haftamızda 16 saatlik otobüs yolculuğunun bir sakıncası olur mu sizce ? Bu haftalarda uzun yolculuk yapan oldu mu hiç ?
Nurkarya Ciceklibahcee ben adanadan istanbula gitmiştim o haftada otobüsle tek başıma dönüşte yine otobüsle döndüm 28. haftada tekrar aynı yolu gittim13 saat falan sürüyor hiç bir problem olmadı ama herkeste aynı olmayabilir sen yinede doktoruna bir danış biz yanlış bilgi vermeyelim doktor gidebilirsin demişti bana ama sen ne olur ne olmaz sor tabikide sakın sormadan çıkma
Minik-ve-annesi @Ciceklibahcee yol nasıl acaba engebeli mi daha küçük çünkü bebeğin Allah korusun bişey olabilir bide yolculuk için doktoruna dansmalsn
Ciceklibahcee Minik-ve-annesi doktora soracağım bakalım şimdilik riskli bir durum yoktu ama ne diyecek bakalım Adana’dan Rize’ye gideceğiz
Ciceklibahcee Nurkarya mutlaka soracağım zaten bu haftalarda çıkanlar var mı diye merak etmiştim Allah a emanetler Bir bebeğim daha var o sürekli kucağımda karnımda zıplıyor anlık Allah koruyor gerçekten bu bebişleri