selimsarea aslhnkrts9 benimde aynı canım göbek kordonu değilse pipi bizimde detaylıda netleşecek gibi yazalım ikimizde🙈
mimar-anne selimsarea 11 ve 14 te kız dedi 15te erkek dedi ama 15te aşırı zorlayarak baktı o yüzden güvenemiyorum pipi diye gösterdiği şey bir haftada o boyuta gelemez bence 1 hafta önce boştu çünkü şimdi 17 haftalığım haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek:) bir oğlum olduğu için kızım olsun çok istiyorum🙈
selimsarea mimar-anne bende öyleyim kızım olsun istiyorum canım yarın 17 haftalığım kontrolüm var sen gittin mi?
mimar-anne selimsarea dün gittim makinenin programı yandı, bugün tekrar gideceğim inşallah Allah gönlümüzden geçeni nasip eder🪷
Baharatajanova 20 haftalık olduk bizde cinsiyeti 💙erkek inşallah sağlıkla gelir. Nisanın ilk haftası gözüküyor doğum. İkili taramaya giren var mı kızlar ? Bizim bu ayın 29u giricez bakalım heyecanlıyım.
Esra_4774 selimsarea 7 Nisan ' da doğumum gözüküyor Yarın tam 20 haftalık olacam iki güne detayliya gidecem kessinleşir doktorlar kız diyor sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah şöyle birşey var ben erkek hissediyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤲
Baharatajanova Esra_4774 ay pardon ya detaylı yazicaktim ikili demişim. Birde hareketlerini hissetmeye başlamıştım ben ¾ gündür düzenli olarak ama bugün hic hareket etmedi ya niye acaba biraz endiselendim
Esra_4774 Baharatajanova bende bebeğim çok kıpır kıpır hissediyordum bugün hiç hareket hissetmedim korku girdi içime 🥺 inşallah iyilerdir pazartesi kontrolüm var bı kere acısını yaşadım Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah 🤲😓
selimsarea mimar-anne canım 18 aralıkta detyalıya gideceğim o zaman kesinleşecek inşallah ama erkek bu da galibaa
nazazra24 selimsarea nisan sonu doğum olacak sanırım şu an 17+3 olduk cinsiyeti görünmedi doktor küçük dedi gelecek ay başka doktora gidicem 3 hafta daha küçük dedi bana yani 14 haftalıkmış