kubraytekinayan selimsarea 2 gün sonra 12 haftalık olucağız 15 haftalıkken gidicem bakalım inşallah ozaman öğreniriz ☺️
aslhnkrts9 selimsarea 14 haftalık olduk kız gibi dedi doktor 6 sında kontrol var belki netler o zamana ☺️
pnar1108 Ceku07 @selimsarea biz de 10. haftada nipt yaptırdık o şekilde öğrendik, erkek🩵☺️ şu an 14+0ız
Ceku07 Defne-9080 Ücretli bir test. Devletteki tarama testlerini yaptırmadım onun yerine bunu yaptırdım. Daha kesin bilgi verdiği için tercih ettim.
Defne-9080 selimsarea galiba cnm sağlığı yerinde olsun da yavrumun öğrenince yazarım sizede inşallah sizlerde yazsın ☺️❤️🧿
Defne-9080 selimsarea doktor net söylememiz için 18 hayatayı geçmesi gerek dedi ben tıp fakültesin de takip ediliyorum özele de gitmedim 😅
selimsarea pnar1108 13+5 im bende haftaya öğreneceğim inşallah hayırlı olsun canım 🌸 hiç kız yok mu ya ben kız hissediyorum kız çoğunluktadırr sanıyordum
Defne-9080 selimsarea bende koz hissediyorum ama erkeğe benziyor dedi doktor haftaya tekrar gidicem bu sefer dağa belirğin olur galiba 17 haftanın içinde oluyorum o zaman ☺️
Aysegul1805 selimsarea bize de doktor hep kıza benziyor dedi 15+0 da erkek olduğunu öğrendk ben yine de detaylıyı bekliyorum emin olmak için